Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

Joulun sanoman 31. kerta

Hiljenny joulun henkeen ja ihastu katuteatterin ainutlaatuisen herkkään tunnelmaan. Jouluaaton aattona, 23.12. kello 18 katuvalojen sammuminen ja kirkon kellojen kumahtelu alkavat kutsua sinua Nurmeksen kirkkopuistoon solamaisen Maariankadun varrelle. On aika siirtyä seuraamaan joulun ihmettä.

Immanuel – Jumala meidän kanssamme kertoo ensimmäisen joulun tapahtumista kun Jeesus syntyy lumen ja jään keskelle. Kynttilä ilolle, lämmölle ja joulun sanomalle sytytetään Nurmeksen kirkonmäellä joka jouluaaton aattona: Valo ei enää vähene.

Immanuel on Suomen ensimmäinen talvinen katuteatteriesitys jota on keskeytyksettä esitetty Nurmeksessa vuoden 1989 jouluaatonaatosta alkaen. Jouludraaman käsikirjoittaja on Eeva Vainio, musiikin on säveltänyt Seppo Paakkunainen ja laulujen sanat ovat Rauha Kejosen ja Eeva Vainion. Esityksen ohjaajana jatkaa 3. kertaa teatteritaiteen maisteri Emilia Pokkinen Tampereelta. Esityksen toteuttaa kannatusyhdistys talkoovoimin Nurmeksen kirkonmäen ympäristössä ja se on maksuton ja kaikille avoin. 

Esityksen toteuttaa Nurmeksen Immanuel-jouludraaman kannatusyhdistys talkoovoimin Nurmeksen kirkonmäen ympäristössä jouluaaton aattona. Jouludraama on yleisölle maksuton ja kaikille avoin tapahtuma. Immanuel katuteatteriesityksestä on tullut vuosien saatossa tärkeä osa nurmeslaista joulunviettoa ja se virittää koko kaupungin oikeaan joulun tunnelmaan. Toinen mahdollisuus nähdä esitys on kenraaliharjoituksen seuraaminen päivää ennen esitystä. Esitystä ei voi seurata lähetyksessä tai tallenteena netissä, vaan esityksen voi kokea vain vaeltamalla  paikan päällä Kirkkopuistossa.

Immanuelia ei vain tulla katsomaan, vaan esitystä eletään ja koetaan kaikki yhdessä, jolloin tunnelma on aivan omalaatuisensa. Tule sinäkin todistamaan joulun ihmettä!

MITÄ

Jouludraama katuteatteriesitys, johon osallistuu vuosittain 1000-2500 katsojaa.

MISSÄ
Nurmeksen ev.lut kirkon ympäristössä

MILLOIN
vuosittain 23.12. klo 18 alkaen

Lue lisää immanuel.fi tai lataa esite tästä.

24IMMANUEL Karjalainen.jpg