Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

Ohjelmapalveluja keskellä kaunista Bomban Karjalaiskylää

Bomba- Action on ohjelmapalveluyritys Nurmeksessa. Toimimme Bomballa keskellä kaunista Bomban karjalaiskylää. Tarjoamme ohjelmapalveluita ympäri vuoden tilauksesta. Palveluihin kuuluu moottorikelkka,- mönkijä,- vesijetti- ja kalastusretket. Hiljaisuutta kaipaaville tarjoamme lumikenkäretkiä, koiravaljakkosafareita, sekä mökkimajoitusta Pielisen rannalla.

Teemme safareita tilattujen ohjelmapalveluiden välissä, kun safareille on vähintään kolme lähtijää. Löydät ajantasaiset tiedot tulevista retkistä ja safereistamme Facebook -sivuiltamme.

Tarjoamme hauskaa ohjelmaa niin isoille, kuin pienille ryhmille. Olipa ryhmäsi yritysporukka, polttariporukka tai vaikka saunaseura. Onnistuneita elämyksiä ja seikkailuja on kiva muistella porukalla vielä pitkään.

Kesällä palveluihimme kuuluu:

  • Mönkijä- ja vesijettisafarit
  • Flyboard lennätykset
  • Vetouisteluretket Pielisellä
  • Sup lautojen vuokraus

Talvella palveluihimme kuuluu:

  • Kelkka-ja mönkijäsafarit
  • Talvikalastus
  • Lumikenkäily- ja koiravaljakko retket
  • Vuokrauspalvelu


Otathan yhteyttä sähköpostilla: myynti@bomba-action.fi tai soittamalla numeroon 040087890 tai 0442738680

Nettisivut: www.bomba-action.fi 

 - Ellun mönkijäsafari

Ellun mönkijäsafari

Retki alkaa Bombalta Kalevan Hovin Safaritalolta. Ajamme asfalttitietä pitkin Kangaslahteen ja sieltä metsäreitille vaihtelevaan maastoon. Safarilla ajamme vaihtelevaa reittiä pitkin metsässä, hiekkatiellä ja pellolla. Näin saamme tutustua ajamiseen eri maastoissa. Käännymme Ellun kodalla ja ajamme takaisin safaritalolle. Ajomatka on noin 9 km. Reitti on helppo ja sopii myös ensikertalaiselle. Kesto: 1 h. Henkilömäärä: 3- 10 henkilöä. Hinta: 90€/ henkilö Hintaan sisältyvät: Opas, ajovarusteet ja polttoaineet. Opas kertoo aluksi ajamisen ohjeet ja tekniset tiedot.

Ajamme mönkijäsafarit CAN-AM T3 traktorimönkijöillä. Vahingon sattuessa omavastuu 2000 €. Mönkijän kuljettajalla on oltava T-ajokortti ja 15:n vuoden ikä.
 - Kelkkasafari Pieliselle

Kelkkasafari Pieliselle

Lähdemme matkaan Bombalta Kalevan Hovin Safaritalolta, ajamme komeissa lumi ja jää maisemissa Pielisen jäätä pitkin Kynsiniemen metsäiselle reitille ja sieltä Ellun kodalle. Sopii ensikertalaisille, perheille ja kokeneille kuskeille.

Hinta: 90€/ henkilö (115€ kun kelkassa kaksi henkilöä). Kesto: 1h, ryhmän koko: 3- 20 henkilöä.