Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK
Hetkiä hevosten parissa

Hetkiä hevosten parissa

Heiskalan Hoppala on liperiläinen islanninhevostalli, jonka toiminnan vahvana arvona on ihmisten ja eläinten hyvinvointi. Kesällä 2020, elokuun loppuun asti Heiskalan Hoppala palvelee Pyhäselän rannalla Maatilamatkailu Karvisen Kissanpäivillä osoitteessa Roukalahdentie 33, 83150 Roukalahti. Samalla myös maasto- ja vaellusreitistö saa vaihtelua, mutta myös tuttuja osia reiteistä on käytössä.

Lähde siis nauttimaan hevosretkistä järvimaisemissa. Tunne tasainen töltti ja vauhdikas laukka. Varaa puolipäivänretki, päiväretki tai pidempi vaellus, jonka aikana pääset nauttimaan eräoppaan valmistamaa nuotioruokaa. Teemme myös lyhyempiä vaelluksia aina tunnista eteenpäin.

Heiskalan Hoppalan yhteistyökumppani Karvisen Kissanpäivät tarjoaa erikseen myös majoitusta sekä rantasaunan ja uintimahdollisuuden. 

rapsutus.jpg

Kaikki ratsastusretket järjestetään etukäteisvarauksien perusteella ja retkiaikatauluista tiedotetaan Facebook-sivuilla.
Facebookista näet ajantasaiset tiedot vapaista paikoista.

Retkiä voi tiedustella myös sähköpostitse heiskalanhoppala@gmail.com tai puhelimitse 050 520 3909/Helena. 

Tallilla toimitaan ennalta sovittujen aikataulujen mukaisesti, joten ilmoitathan myös mahdollisesta tallivierailusta etukäteen.

Tutustu Heiskalan Hoppalan palveluihin ja kesän 2020 tapahtumiin >>

ratsastusretki.jpg