Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

Luonnonkaunis Liperi

Liperi on leppoisa leipäpitäjä aivan Joensuun naapurissa. Kartalta katsottuna Liperi on vesistöjen ympäröimä. Pinta-alasta vesialuetta on runsas kolmannes ja juuri vesistöjensä ansiosta Liperi onkin vilkas kesäkunta.

Leipä on tämän päivän tunnettua Liperiä. Liperin leipämessut ovatkin yksi kesän kohokohdista Liperissä. Poikkea sinäkin leipämessuilla tai tutustu seudun elämään ja historiaan maatalousmuseossa. Talvella sinua kutsuvat Pärnävaaran urheilukeskuksen komeat hiihtomaisemat ja kesällä pääset kokemaan Viinijärven pesäpallohuumaa!

Perustettu1875
Liperiläisiä12 200
Matkaa Joensuuhun27 km
Tarjoamme monipuolisia majoitus- ja juhlapalveluja sekä vuokraamme liikuteltavaa kylpytynnyriä. - Tervetuloa Pesälahteen

Tarjoamme monipuolisia majoitus- ja juhlapalveluja sekä vuokraamme liikuteltavaa kylpytynnyriä.

Tervetuloa Pesälahteen

Pärnävaaran urheilukeskus on ihanteellinen paikka harrastaa ulkoilua ympäri vuoden. - Pärnävaaran urheilukeskus

Pärnävaaran urheilukeskus on ihanteellinen paikka harrastaa ulkoilua ympäri vuoden.

Pärnävaaran urheilukeskus

Urheilukesku tarjoaa hyvät puitteet maastohiihdolle, rullaluistelulle, rullahiihdolle, suunnistukselle tai pyöräsuunnistukselle, lumikenkäilylle ja patikoinnille. Urheilukeskuksen monipuoliset ladut tarjoavat riittävästi haastetta niin kuntoilijoille kuin huippu-urheilijoillekin.

» Lue lisää

Islanninhevosmaastoja ja vaelluksia kaikentasoisille ratsastajille.  - Hyvinvointia Heiskalan Hoppalasta

Islanninhevosmaastoja ja vaelluksia kaikentasoisille ratsastajille.

Hyvinvointia Heiskalan Hoppalasta

Tallimme on Suomen Ratsastajainliiton jäsentalli / Hevosavusteiset palvelut ja Suomen Vaellustallienliiton Priimatalli, mikä takaa rautaisen ammattitaidon ja hyvinvoivat hevoset.

» Lue lisää

Ratsastusta&majoitusta - Teijan Talli

Ratsastusta&majoitusta

Teijan Talli

Meillä voit ratsastaa rennolla mielellä, vaihtelevissa ja rauhallisissa maalaismaisemissa. Ratsastustoiminnan lisäksi tarjoamme vuokrattavaksi ympärivuotisesti hiekkapohjaisella rannalla sijaitsevaa, modernisti varusteltua 60 m² vuokramökki Hiekkarantaa.  

» Lue lisää
#Liperi