Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

Nuku tähtitaivaan alla

StarNights of Karelia

Majoitu elämysvaunussa

StarNights of Karelia tarjoaa majoitusta elämysvaunuissa, jotka ovat liikuteltavissa asiakkaan toiveiden mukaan. Täten asiakas voi itse valita, millaisissa maisemissa haluaa majoittua. Elämysvaunut tarjoavat mahdollisuuden kokea luonnon läheisyys laadukkaasti. Vaunuissa on upeat panoraamaikkunat ja suuri kattoikkuna, joka mahdollistaa tähtitaivaan alla nukkumisen vuodenajasta riippumatta. Vaunut ovat talvilämpimiä, ja toimivat pohjoisissa olosuhteissa. 

Ensimmäisessä yrityksen elämysvaunussa on varustetasona mm. moottoroitu parisänky, vuodesohva kahdelle henkilölle, takka, sauna, wc ja keittiötila, jossa voi myös kokata. Vaunun vuokratessaan voi viettää yhtä huolettoman loman kuin hotellissa, sillä se sisältää liinavaatteet, astiaston, polttopuut, pesuaineet ja loppusiivouksen. 

Vaunun koko on 21 m², ja se voi toimia joko talotekniikkaan liitettynä tai omavaraisesti neljän vuorokauden ajan akulla, aurinkopaneelilla ja biodieselillä. Materiaalihankintoja vaunuun StarNights of Karelia on tehnyt kestävän kehityksen ja ekologisten periaatteiden mukaisesti.

Myöhemmin StarNights of Karelian valikoimiin on tulossa lisää erilaisia elämysvaunuja sekä kylpyvaunuja. Siirrettävässä kylpyvaunussa on suihkullisen saunan lisäksi lämmitettävä palju, johon sopii kerralla kuudesta kahdeksaan henkilöä. Lempeistä löylyistä mahtuu nauttimaan kerrallaan neljä aikuista.

StarNights of Karelian elämysvaunut valmistetaan Lapelland Finlandin tehtaalla Pyhännällä, Pohjois-Pohjanmaalla. Lapelland on osa Salvos Finland Oy:tä. StarNights of Karelia toimii Lapelland-vaunujen jälleenmyyjänä Pohjois-Karjalassa.

Lisätietoja:

info@starnightsofkarelia.fi
puh. 045 273 0845 / Mikko Liimatta

Tee varaus suoraan verkkosivuilla:
www.starnightsofkarelia.fi

StarNights2.jpg

Artikkelissa käytetyt kuvat: Lapelland Oy