Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

Komeat maisemat ja maistuvaa ruokaa - Ravintola Vaskiportti

Tiesitkö, että Ravintola Vaskiportti Kontioniemessä tarjoilee maittavat herkut ja kahvit paitsi Karelia Golfin viheriöllä kierrätävälle golffarille, myös kenelle tahansa nälkäiselle tai janoiselle kesävieraalle. Korkealta mäeltä avautuvat huikean kauniit maisemat Höytiäisen järvelle ja Kontiolahden sataman suuntaan. Puiden lomasta pilkottava sininen järven pinta ja sataman punaiset venevajat venevalkamassa pääsevät terassilta oikeuksiinsa.

Täyden palvelun ravintola
Ravintolta Vaskiportti tarjoilee asiakkailleen maistuvaa lounasta viikottain vaihtuvalta listalta. Lisäksi ravintolalla on A-oikeudet, joten vaikkapa illanvietto maisemista nauttien onnistuu täällä rennossa ilmapiirissä.

golfravintolaswing1.jpeg

Kokoukset ja saunatilat käytössä
A-oikeuksin varustettu ravintola on myös mahdollista vuokrata kokous- tai virkistyskäyttöön, tilaa löytyy useammalle kymmenelle henkilölle ja käytössä on myös saunatilat. “Golf-ravintola sopii hyvin esimerkiksi kokousten tai illanviettojen järjestämiseen. Kannattaa olla yhteydessä meihin”, vinkka Heli.

golfravintolaswing10.jpeg.jpg


Kontioniemessä sijaitseva Karelia-Golf Oy:n hallinnoima 18-reikäinen golfkenttä avautuu vaihtelevaan kangasmaastoon. 1980-luvun lopulla rakennettu kenttä on yksi Suomen hienoimmista maisemiltaan. Kannattaa poiketa tutustumaan Pohjois-Karjalan mahtavimpaan golfkenttään ja sen maan mainioita herkkuja tarjoavaan ravintolaan!

Golfravintola Swing on avoinna kesän ajan aina syyskuun alkuun saakka päivittäin maanantaista lauantaihin klo 8.00-20.00 ja sunnuntaina klo 8.00-19.00. Keittolounaslista päivittyy viikoittain yrityksen Facebook-sivuille ja sieltä löytyy myös tietoa poikkeus ajoista.

Katso lisää Golfravintolan sivuilta.


Katso lisätietoja Facebookista.

Yhteystiedot:
Karelia-Golf ja Ravintola Vaskiportti
Email: ravintolavaskiportti@gmail.com
Puh nro: 0505441130

 
Hanne Kakkonen, ravintoloitsija