Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

Ei mikään tavallinen pubi

Pub Lehmon yrittäjä Hanna Naumanen on parhaillaan desinfioimassa karaokemikrofonia edellisen laulajan jäljiltä, kun saavun paikalle. On Lehmon Liiketalossa sijaitsevan pubin avajaispäivä kevään kiinniolon jälkeen, ja terassilla on kymmenisen ihmistä nauttimassa auringonpaisteesta ja virvokkeista.

katrikaraokessa_nettisivut.jpg
-Meillä on terassilla 50 asiakaspaikkaa, mutta nyt poikkeusolojen vuoksi olemme vähentäneet terassin istumapaikat kahteenkymmeneen, Naumanen kertoo erityisjärjestelyistä.

Karaokettoman kevään jälkeen tuntuu uskomattoman hyvältä päästä laulamaan pitkästä aikaa Olavi Virtaa ja Laila Kinnusta. Asiaan voi toki vaikuttaa myös ääniteknologiaa opiskelleen Naumasen ammattitaito. Pub Lehmossa tiskin takana todellakin osataan miksata.

Olen etsinyt pientä ja viihtyisää karaokelaulupaikkaa Joensuun seudulta. Joskus kaiuttimia ei ole kohdistettu laulajaan päin, ja taustanauhaa tai omaa lauluaan ei kuule kunnolla. Pub Lehmon karaokelaitteet tekevät kuitenkin vaikutuksen.

 

Pub Lehmo tekee yhteistyötä Joensuun keskustassa sijaitsevan Another Doggy -coctailbaarin kanssa. Siirapit ja kordiaalit drinkkeihin ja cocktaileihin valmistetaan alusta loppuun itse. Sama tekemisen meininki näkyy myös ruokalistan puolella. Pihvejä, majoneeseja tai mummonkurkkuja ei osteta valmiina.

Pubin-työntekijat_nettisivut.jpg

Illalla kotona harmittelen, etten jäänyt syömään. Lehmon oma nimikkohampurilainen jää kutkuttelemaan ja käyn seuraavana päivänä nappaisemassa take awayna Lehmo Burgerin mukaan. Oli muuten mehevä pihvi.

Pub Lehmo sijaitsee 8 kilometrin päässä Joensuun keskustasta. Matkan taittaa kepeästi puoleen tuntiin pyörällä tai paikallisbussilla. 1,8 kilometrin etäisyydellä pubista sijaitsee selfieportainakin mainetta niittäneet treeniportaat. Ennen mäkihyppymäkenä toiminut rinne palvelee lenkkeilijöitä näyttävällä paikalla Utranharjujen kupeessa. Selfieportailta voi poiketa myös luontopoluille uniikkiin harjumaisemaan.

Yhteystiedot:
Pub Lehmo
Sormusentie 1,
80710 Lehmo
puh. 040 012 7300
www.publehmo.fi