Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

Monipuolinen Mustavaara

Nykyaikaisessa välinevuokraamossamme asiointi käy sujuvasti ilman pitkiä jonotusaikoja. Voit vuokrata käyttöösi laadukkaita Atomicin ja Elanin lasketteluvälineitä sekä Burtonin lumilautavarusteita. Valikoimassamme on carving-suksia perustasoiselle laskettelijoille ja twintip-suksia kokeneemmille ja parkkilaskusta kiinnostuneille. Lumilautoja valikoimastamme löytyy kaikenkokoisille laskijoille, myös aivan perheen pienimmille. Vuokravälineitä uusitaan ja huolletaan, joten meillä on aina tarjota hyväkuntoiset ja ajanmukaiset lasketteluvälineet asiakkaillemme. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa Sinua valitsemaan oikeanlaiset välineet, jotta voit nauttia mukavasta lasketteluhetkestä rinteillämme. Viikonloppuisin ja sesonkiaikana ankkurihisseillä asiakkaita palvelevat myös nuoret hissityöntekijämme.

Helppo ja leveä Nalle-rinne sopii pitkistä ja rauhallisista laskuista nauttiville laskettelijoille. Nalle-rinteen reunalta löytyy pieni mutta monipuolinen street-alue, jossa aloittelevat laskettelijat pääsevät testaamaan taitojaan reileihin ja pieniin boxeihin.

Nalle-rinne yhdistyy Pikku-Nalleen, josta löytyy kaikille maksuton, kesällä 2018 valmistunut uusi mattohissi. Pikku-Nallen helpossa ja loivassa rinteessä pääsee tutustumaan laskettelun ja lumilautailun kuvioihin turvallisesti, ja samalla perheen pienimmät pääsevät vaikka nauttimaan pitkistä pulkka- tai liukurikyydeistä Pikku-Nallen vieressä sijaitsevassa koneellisesti hoidetussa pulkkamäessä. 

Keskivaikea Otso-rinne tarjoaa jo hieman haastetta kokeneemmillekin laskettelijoille. Rinteen profiili on riittävän jyrkkä ja leveä, joten se sopii erinomaisesti vaikka ratalaskuun, eikä tila lopu kesken. Otso soveltuu myös ratalautailijoille sekä muille reippaista kyydeistä nauttiville.


Kontio-rinteessä sijaitsee monipuolinen snowpark, jossa voit yhden laskun aikana nauttia sekä monipuolisista reileistä että kahden boxin linjasta. Snowparkkia päivitetään kauden mittaan asiakkaiden toiveita kuunnellen. Kaikki rinteemme hoidetaan päivittäin uudella rinnekoneella, joten ne ovat aina parhaassa mahdollisessa kunnossa. 

Hiihtokoulussa tarjoamme opetusta niin aloitteleville kuin kokeneemmillekin laskettelijoille ja lumilautailijoille. Koulutetut opettajamme ohjeistavat aloitteleville lajin perusteet, turvallisen kaatumisen ja perustekniikan. Kokeneemmat laskijat voivat halutessaan saada opetusta esimerkiksi parkkilaskuun tai leikkaaviin käännöksiin.

Kauden aikana keskuksessamme järjestetään myös useita erilaisia tapahtumia, seuraa ilmoittelua tapahtumista somekanavissamme!

rinteisiin3.jpg

Laskettelukeskus Mustavaara Oy
Selkientie 69
82110 Heinävaara
Puh. (013) 719 890
toimisto@mustavaara.fi
www.mustavaara.fi

facebook-logo1.png  Instagram_Logo_2016_Header.jpg