Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

Kyläläisten olohuone Varparannalla

Varparannan työväentalolla riittää vipinää lounasaikana. Alueen mökkiläiset ja muut kesävieraat poikkeavat mielellään Kynttilä-Lyytin kesäkahvilassa lounaalla. Lapsien makuun on tietysti jäätelö, jota kahvilasta löytyy useita makuja. Matkamuistoksi voi ostaa paikan päällä valmistettuja kynttilöitä, yrittäjä Jenni Leppäsen kutomia villasukkia ja paikallisen tuottajan hunajaa.

Kesäkahvilan herkkuja

Itsetehdyt leivonnaiset alusta saakka ovat tämän kesäkahvilat erikoisuus. ”Aamulla tulen jo viideltä tänne leipomaan. Missä tuotteistamme ei ole käytetty puolivalmisteita”, kertoo yrittäjä Jenni Leppänen. Herkulliset leivonnaiset ja pitopalvelutuotteet saa ympäri vuoden tilauksesta myös isommalle porukalle vaikkapa kesäjuhliin.

”Kannattaa tulla meille, sillä olemme hieman erilainen paikka kuin huoltoasema ABC. Tämä on oikea kyläläisten olohuone, jossa on lupa rentoutua ja viettää kesäpäivää. Tarjolla on suolaista ja makeaa, myös gluteenittomia leivonnaisia”, vinkkaa Jenni.

kynttilalyyti4.jpeg

kynttilalyyti3.jpeg

Nähtävyydet Pohjois-Karjalassa
Kontiolahdella, Pohjois-Karjalan kauniiden järvimaisemien läheisyydessä, kolmisen kilometriä kuutostieltä Varparannan suuntaan sijaitseva Kynttilä-Lyyti on avoinna 11.6–22.8.2020. Auki ti–to klo 11–18, pe klo 11–20, la klo 11–17. Keittolounas klo 11-14.

Kun kesäpäivä on parhaimmillaan ja aurinko paistaa, maaseudun rauha ja makoisat herkut maistuvat taivaallisilta!

Kynttilä-Lyyti
Jenni Leppänen
Varparannantie 26c
81120 Katajaranta
050 436 4469
leppasenjenni@gmail.com

Kesäkahvila sijaitsee vain parin kilometrin päässä kuutostieltä, alle 10 km Kontiolahden keskustasta pohjoiseen.

Katso lisätietoja täältä.