Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

Kakkulaiturin kesä

Kontiolahden kesään kuuluvat kesäkahvilat sijaitsevat mitä erilaisimmissa paikoissa. On uimarannalla ja toreilla kiertävää kärrykahvilaa, vaaramaisemassa rauhoittumiseen sopivaa paikkaa ja sitten tämän kertaisen blogiesittelymme kohde. Paiholan kylällä Pielisjoen rantamaisemissa on punainen tupa ja Kesäkahvila Jokiranta.

Yritystä pyörittävät aurinkoisesti hymyilevät nuoret naiset, jotka toivottavat asiakkaansa tervetulleiksi pullantuoksuiseen kesäparatiisiin. ”Ensimmäinen kesä meni hyvin ja päätettiin jatkaa nyt tänä kesänä kahvilan pitämistä. Onhan tämä unelmien työpaikka. Ja saa olla koko kesän parhaiden kavereiden kanssa”, kertoo kesäyrittäjä Johanna Väänänen. Mukana kesäkahvilan pyörittämisessä ovat Maria Mäki ja Salla Karhu. Kolmikko on tullut tutuksi somessa Kakkulaiturin tyttöinä. Kysymykseen siitä, kuka heistä leipoo parasta pullaa, Johanna toteaa naurahtaen että ehdottomasti Maria. ”Meillä ei ole mitään työnjakoa vaan kaikki osaavat tehdä kaikkia leivonnaisia. Vuorotellen käydään myös kaupassa ostamassa tarvikkeita”, kertoo Maria Mäki.

Uutena juttuna tälle kesälle Kesäkahvila Jokiranta tarjoilee nälkäiselle lomalaiselle keskiviikkoisin keittolounasta. Muina viikon päivinä eli maanantaista lauantaihin kahvilasta saa ostettu jäätelöä, pullaa, erilaisia leivonnaisia, kahvia ja teetä sekä virvoitusjuomia. Kahvila on avoinna klo 12 – 18 heinäkuun loppuun saakka.


image1.jpeg

Jokimaisema ja vapaana virtaava vesi, vihertävät nurmikot ja itse valmistetut herkut, voiko kesäpäivältä muuta vaatia? Kakkulaiturin tytöt tekevät unelmiensa kesätyötä ja sen aistii paikan tunnelmasta. Kannattaa poiketa kesän aikana Paiholassa!

Kesäkahvila Jokiranta
Niemenkartanon tie 4, 80850 Paihola

Katso lisätietoja Instasta tai Facebookista.

facebook-logo1.png  Instagram_Logo_2016_Header.jpg