Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

Talven retket 2020

Euroopan itäisin erämaa kutsuu sinua

Karu Survival tarjoaa asiakkailleen luontoelämyksiä kestävän kehityksen periaatteiden mukaan, luontoa rasittamatta.

Talven retkitarjonta:

2.2. & 8.3. 10:00-14:00

Karu reissu Helvetin Portille vie sinut yhteen Joensuun alueen hienoimpaan luontokohteeseen. Retkemme alkaa aamulla Botanialta (klo:10.00) josta meillä on yhteiskuljetus kohteeseen. Ajomatkaa tulee sääoloista riippuen noin 45min. Retken pituus on noin 2,5 km ja maasto on paikoin haastava, mutta palkitseva. Retken aikana pidämme useita taukoja ja ihastelemme henkeäsalpaavan kaunista luontoa sekä maisemia. retken aikana nautimme myös omia eväitä.

8.2. 10:00-15:00

Karu Tulenteon perusteet: Talvi -kurssilla opetellaan tulenteon perusteita talvisissa olosuhteissa. Kurssin aikana opetellaan keräämään sytykkeitä ja polttopuita luonnosta sekä valmistelemaan tulipaikka lumeen. Käymme läpi tuoreiden koivutulien, yöpymistulien sekä erilaisten ruuanvalmistus tulien tekemisen. Kurssi soveltuu kaikille taitotasosta riippumatta, voit olla kokenut röllipeikko tai vasta ensiaskeliasi luontoon ottava harrastelija. Uskomme että kurssilta jokainen saa jotain uutta mukaansa. 

10.2. & 9.3. 17:30-19:30 

Täydenkuun lumikenkä seikkailussa lähdetään lumikenkäilemään pimeyteen, kun oppaamme johdattavat kulkijat talviseen metsään. Reissun aikana rentoudutaan, tutustutaan tähtiin ja tähtikuvioihin sekä tietenkin ihastellaan kuuta ja sen valaisemaa luontoa. Retki ei edellytä aiempaa kokemusta lumikenkäilystä ja on fyysisesti helppo, joten kynnys mukaan lähtemiseen on matala. Retken aikana kuullaan tarinoita taivaankappaleista ja nautitaan omia eväitä luonnon helmassa.

23.2. & 15.3. 10:00-15:00 

Karu Hanki Hiihto on umpihankihiihtoretki Kyykässä, Kontiolahdella. Päivän aikana tutustumme metsäsuksilla hiihtämiseen ja retkeilemme talvista luontoa ihastellen. Käymme myös läpi keskeisimpiä talviretkeilyn varusteita ja taitoja. Retkelle et tarvitse omia suksia. Retki on luonteeltaan rauhallista nautiskelua luonnossa, joten matkassa pärjää kokemattomampikin. Retken aikana nautimme myös omia eväitä tauolla.

Karu Survival toteuttaa myös tilausretkiä. Lisätietoja www.karusurvival.com/fi/etusivu.

Ota yhteyttä
Karu Survival Oy
044 510 0879
mikko@karusurvival.com

Karu snow shoe.JPG