Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

Varaslähtö hiihtämään

Hienot ladut odottavat hiitäjiä

Ladun olosuhteisiin on jälleen panostettu huolella, sillä 44 000 kuutiota lunta on säilötty parhaiden mahdollisten olosuhteiden varmistamiseksi.
Aluksi latua on käytössä 2,2 kilometriä helpossa maastossa. Ladulla on kaksi perinteisen latua rinnakkain, joten kaikki hiihdon ystävät mahtuvat varmasti mukavasti nauttimaan hiihdosta.
– Lokakuun viimeisellä viikolla mäkiosuudet ovat hiihtokunnossa, ja sen jälkeen hiihdettävää on jo viisi kilometriä, kehittämispäällikkö Jarno Lautamatti Jäähdytetty Latu ry:stä sanoo.

Lisätietoja: www.jaahdytettylatu.fi

Vilkas ensilumen kilpailukausi alkaa Kontiolahti Skistä

Vaikka Kontiolahdella tuleva talvi on maailmancupin ja IBU-cupin osalta välivuosi, ensilumen kaudella riittää kilpailusäpinää. Tapahtumat alkavat 3. –4. marraskuuta Kontiolahti Ski -massahiihdolla, jonka jälkeen ampumahiihdon GP-kilpailut keräävät niin suomalaiset kuin ulkomaalaisiakin testaamaan kuntoaan 17. –18. marraskuuta. Putken päättää perinteisesti FIS-kilpailut, jotka tänä vuonna ovat 24. –25. marraskuuta.
– FIS-kisoissa on perinteisesti ollut toistakymmentä kansallisuutta edustettuna, ja samaa odotamme tälläkin kertaa, Lautamatti sanoo.


Invalid data