Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

Kontiolahden kaunein paikka?

Kesäisen päivän sattuessa kohdalle kannattaa suunnata veneen, auton, moottoripyörän tai polkupyörän nokka kohti Kontiolahtea ja Höytiäisen rantamaisemia. Kuutostieltä, ihan siitä Uuron liittymän kohdalta noin kahden kilometrin siirtymän päässä sijaitsee Kontiolahden satama ja rantakahvila Höytiäisen tupa. Yritys palvelee asiakkaita kesäsesongin ajan monipuolisella tuote- ja palveluvalikoimalla.

Satama-alueella on hyvä, lapsille sopiva hiekkapohjainen uimaranta, leikkipuisto, venesatama vierasvenepaikkoineen sekä tietysti yrittäjien Sonja ja Jarkko Karjusen pyörittämä Höytiäisen tupa. Paikalla on viihtyisä kesäterassi ja satamaravintolan keittiöstä loihditaan maittavat ruoka-annokset nälkäisen lomalaisen herkuteltavaksi. Suosituimpia annoksia ovat makkaraperunat, hampurilaiset sekä muut grilliruoat. Jälkiruoaksi erityisesti perheen pienimmille maistuu varmasti jäätelö. Janoiselle matkalaiselle tarjolla on erilaisia virvokkeita, joita myydään myös mukaan.

Höytiäiselle saapuvia Grillitupa palvelee myös kalastuslupa-asioissa ja kesän aikana vuokrataan sup-lautoja sekä maastopyöriä. Pyörillä pääsee kätevästi vaikkapa aivan alueen vieressä sijaitseville Kontionpoluille. Vesiurheilusta kiinnostuneet voivat osallistua myös ohjatuille suplautailu-retkille. Iltaisin paikalla soi live-musiikki tai karaoke. Kesän mittaan alueella järjestetään lukuisia tapahtumia. Kesämaanantaisin paikkansa saavat satamakirppikset sekä juhannuksena juhlitaan perinteiseen tyylien tanssien ja juhannuskokkoa polttaen.

IMG_0544.JPG

Kesäpäivä, auringonpaiste ja hyvä ruoka. Tarvitseeko sen enempää olla hyvän fiiliksen aikaan saamiseksi? Ja sitä todellakin tarjoilee Höytäisen tupa ja Kontiolahden satama-alue. Päivä täällä Höytiäisen rannalla etenee leppoisasti uiden, onkien ja nauttien hyvästä grilliruoasta sekä kahvilan herkuista. Ystävällinen palvelu ja iloiset ihmiset kruunaavat tunnelman. Ja mikäli mielit järvelle, sinne on mahdollista tänä kesänä jälleen päästä sisävesialus M/S Tuulan kyydillä täältä Kontiolahden satamasta tiistaisin.

Kesälle 2020 uusina palveluina on satamasta tiistaisin lähtevät ohjatut fatbikeretket, jotka sisältävät maittavan grillilounaan. Tutustu lisää ja varaa paikkasi täällä.

Tutustu: www.hoytiaisentupa.com
Vieraile: Satamatie 4, 81100 Kontiolahti
Ota yhteyttä: 045-220 74 77

Katso lisätietoja Facebookista.

facebook-logo1.png