Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

Rosvopaistia ja reittiliikennettä – Höytiäiselle pääsee taas risteilemään

Varmasti moni Pohjois-Karjalassa päiväretkiä suunnitteleva on mielissään kuullessaan, että Höytiäisellä on parin vuoden tauon jälkeen jälleen tarjolla risteilypalveluita. Höytiäisen rannoilta, vesiltä ja saarista löytyy upeita luontomatkailukohteita, joihin yksittäisenkin matkailijan on nyt mahdollista päästä tutustumaan. Kotkasta Polvijärvelle kesäksi muuttanut yrittäjä Petri Luotio on kunnostanut M/S Tuula-aluksen menokuntoon, joten ei muuta porukka kokoon ja vesille!

Höytäisen risteilyt tarjoaa reittiliikennepalveluita Huhmarin ja Kontiolahden sataman välillä. Reittiliikenteen avulla on mahdollisuus päästä myös päiväretkille Jouhteniseen tai Hiekkasaareen. Lisäksi tarjolla on erilaisia risteilypaketteja, kuten rosvopaistiristeily Hiekkasaareen ja varmasti koko perheelle soveltuva merirosvoristeily hurjine aarrejahteineen. Tilausristeilyiden kysyntä on yllättänyt positiivisesti yrittäjän itsensäkin. Tämä kertoo varmasti siitä, että Höytiäisen vesistö ja risteilypalvelut kiinnostavat sekä paikallisia että hieman kauempaakin tulevia matkailijaryhmiä. Isollakin porukalla mukaan pääsee, sillä m/s Tuulalla on 70 matkustajapaikkaa.

 

IMG_20190604_183007.jpg

Höytiäisen Risteilyt - M/S Tuula
NaviKotka Oy
Satamatie 4, Kontiolahti
www.hoytiaisenristeilyt.fi

Katso lisätietoja Facebookista.

facebook-logo1.png