Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

Retkellä paneudutaan Kolin merkitykseen luovuuden innoittajana 1800- ja 1900-lukujen vaihteen suomalaiseen taiteeseen, karelianismin kultakauteen. Kävelyretki tehdään Kolin kansallispuiston maisemapaikoille Ukko-, Akka- ja Paha-Kolille, joilla myös taiteilijat ovat liikkuneet. Luonto on ollut nykyaikaan verrattuna tärkeämmässä roolissa niin Kolin seudun asukkaille kuin täällä liikkuneille taiteilijoille. Myös Häämatka näytelmän päähenkilöt Urho, näyttelijä, ja Urhon morsian Minna ovat tulleet Kolille viettämään häämatkaa ja inspiroitumaan Kolin luonnosta. Retkellä kuullaan myös Minnan ja Urhon häälaulu Hiljaisuuden temppelillä. Retki on suunniteltu yhteistyössä Teatteri Kolin kanssa. Tervetuloa nauttimaan Kolin luonnon voimasta ja kansallismaisemasta!

Kesto 1–1,5 tuntia
Takuulähtöretket 5.6. klo 16, 19.6. klo 15, 26.6. klo 15, 31.7. klo 15 ja 25.8. klo 15.
Nämä retket toteutetaan, kun osallistujia minimissään 1 henkilö. Ryhmät pyydämmekuitenkin varaamaan ennakkoon myös näille takuulähtöretkille.Takuulähtöretken hinta 15 €/hlöRyhmävaraukset Ennakkoon viimeistään 3 pv (72 tuntia) ennen toivottua ajankohtaa.
Ryhmän koko 10–50 henkilöä
Ajankohta
Retken voi tilata ennen teatteriesitystä ennakkoon sovittuun kellonaikaan. Teatterin esitysajat löydät täältä.
Opastuskieli suomi, englanti

Lähtö ja paluu Koli Shop Retkitupa (Luontokeskus Ukko)
Kävelymatka 1,5km
Vaikeusaste soveltuu normaalikuntoiselle

Hinta:
11€/hlö, kun ryhmässä 35hlö tai enemmän
13€/hlo, kun ryhmässä 20-34 hlö
15€/hlö, kun ryhmässä 10-19hlö
Sisältää: 2 oppaan palvelut yli 25 henkilön ryhmälle. Alv 10%

Lisähinnasta: Nuotiokahvi ennen retkeä/retken jälkeen nuotiopaikalla: 7 €/hlö (kahvi/tee, makea tai suolainen kahvileipä). Hinta sisältää alv:n 14 %. Nuotiokahvitteluun on hyvä varata aikaa n. 0,5 tuntia.
Varusteet: Omat säänmukaiset ulkoiluasut ja -jalkineet, lämpimällä säällä vesipullo.
Muuta: Koli Shop Retkitupa on pieni matkamuisto- ja retkeilytarvikemyymälä. Myymälässä on runsas valikoima suomalaisia tuotteita mm. kalasäilykkeitä, pipoja, puukuksia, Kupilkoja, puukkoja, maisemakortteja ja Koli-paitoja.
Laskutus: sopimuksen mukaan
Peruutusehdot: Peruutus 14 vrk–4 vrk ennen tilaisuuden alkua: peritään 50 % sovitusta hinnasta. Peruutus 4 vrk–0 vrk ennen sovittua alkamisaikaa: peritään sovittu hinta. Laskutusperusteena on 4 päivää ennen tilaisuuden alkua vahvistettu henkilömäärä tai jos enemmän, niin toteutunut henkilömäärä.

 

 

 

Kuva: Mari Rantanen