Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

Oman olon kylpylä

Koli Relax Spa on Relax -nimensä mukaan tarkoitettu hyvinvointiin ja rentoutumiseen. Koli Relax Spa muodostuu kuudesta erilaisesta altaasta, elämyssuihkuista, kolmesta eri saunasta ja Relax -huoneesta. Jokainen vieras voi valita viidestä eri saunapolusta mieleisensä – tai rentoutua kylpylässä oman mielensä mukaan.

Kylpylän tunnelma on rauhallinen, jopa rauhoittava. Piipahdus kylmäaltaassa ja pidempi hetki poreammeessa laittavat ihon kihelmöimään. Valo-äänialtaassa, veden alla kuunnellessa, soi Sibelius. Relax huoneen lämmittävät penkit laittavat miettimään ”saisiko tällaisen kotiinkin”.

 

Kylpylän jälkeen olo on raukea ja iho erinomaisen pehmeä. Pari tuntia on mennyt kuin huomaamatta.

Koli Relax Spa on Break Sokos Hotel Kolin kylpylä, jonne voi tulla käymään, vaikka hotellissa ei majoittuisikaan. Kylpylälippuun kuuluu Kolin Kylpykiulu, joka sisältää viisi Lumene-tuotetta kylpyläkäyntiä varten. Tuotteet sopivat sekä miehille että naisille. Kylpylä on avoinna ma-to klo 10-21, pe-la klo 10-24, su klo 10-21. Lauantaisin vain majoittujille klo 17-24. Alle 18 -vuotias kylpylään täysi-ikäisen seurassa. Klo 16 jälkeen ikäraja kylpylään on 18 vuotta.