Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

Kansainvälinen jokamiesluokan leikkimielinen kilpailu

Kesälahti Mäd Race Mäkiautokisa on kansainvälinen jokamiesluokan leikkimielinen kilpailu, jossa lasketaan mäkeä omatekoisilla mäkiautoilla. Autoilla lasketaan mäkeä Kesälahtitalon vierestä päiväkodin/koulun pihaan.

Autot on valmistettu sääntöjen mukaisesti, kuitenkin käyttäen mahdollisimman paljon mielikuvitusta ja luovuutta. Tämä moottoriton kisa haastaa ajoneuvojen suunnittelijoita sekä näyttäviä tukijoukkojen esityksiä, joilla kisa ratkeaa.

Tärkeää ei välttämättä ole nopeus vaan tyyli ja tyrmistyttävä/näyttävä kilpailutiimin kokonaisuus. Erilaisten mäkiautokilpailuiden kuvakoosteista voi todeta, että mielikuvituksella ei todellakaan ole rajoja! Tule mukaan tiimisi kanssa hauskaan perhetapahtumaan, jossa on jokaiselle jotain!Osallistumalla tuet paikallista Lions avustustoimintaa. Kaikki tapahtuman tuotot käytetään lyhentämättömänä paikallisten avustuskohteiden (nuoriso, vanhukset, veteraanit, koulut) avustamiseen.

Mäkiautokisan ohessa mm. koulujen piha-alueilla, torilla, Sovintolassa ja keskustan kauppaliikkeissä on tapahtumaan liittyvää markkinahumua ja houkutuksia.

Tapahtumaan ei peritä yleisöltä pääsymaksua. Kilpailuun ilmoittautuminen ja lisätiedot:
lions.kesalahti@gmail.com tai puh. 0500 576434 Marko Haverinen

Tapahtuman lisätiedot