Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

Matkailun ja hyvinvoinnin markkinointiyritys itäisessä Järvi-Suomessa

Tarjoamme Kesälahden alueelle tuleville vieraillemme hienoja muistoja, kohtaamisia ja upeita luontoelämyksiä. Kesälahden loma- ja marjapitäjä tunnetaan aurinkoisista päivistään ja kirkasvetisistä, puhtaista järvistään.

Kesälahti sijaitsee kahden upean järven, Karjalan Pyhäjärven ja Puruveden, välisellä kannaksella. Isot järvet ovat mielenkiintoisia, vedet kirkkaita ja puhtaita, kalastus- ja metsästyskulttuuri elää vahvana ja jännittävä Venäjän raja on lähellä. Vuokraamme loma-asuntoja ja -mökkejä järvien rannoilta ja luonnon keskeltä. Valitse kotisivujemme valikoimista mieluisin.

Opastettuja aktiviteetteja järjestetään ympäri vuoden kuten potkukelkkasafareita, lumikenkävaelluksia, melontaretkiä, metsä- ja luontoretkiä. Retkiä vetävät koulutetut ohjaajamme ja eräoppaamme. Heidän kanssaan pääset kokemaan turvallisesti ainutlaatuisia hetkiä luonnossa ja luomaan hienoja muistoja. Omatoimimatkailijoille vuokraamme harrastevälineitä. Kesäisin tarjoamme ulkona pidettäviä, ohjattuja liikuntatunteja Kesälahden pitäjän alueelle, kalastusretkiä ja sightseeing-retkiä Puruvedellä. Tutustu kotisivujemme tarjontaan ja tapahtumakalenterimme, jotka elävät koko ajan. Kotisivujamme päivitetään säännöllisesti ja tuomme sinne tarjolle koko ajan alueemme uusia tapahtumia ja aktiviteetteja.

VK-Lakeland-Karelia-kicksled.jpg

 

Lakeland Karelian asiakkailla on käytettävissään lomaemännän palvelut vierailunsa aikana alueellamme. Kaikissa alueemme asioissa vieraamme voivat ottaa yhteyttä lomaemäntään 24/7.

Ohjaajamme ja oppaamme pitävät huolta, että retki on huoleton ja vieraana voit täysin keskittyä hetkeen. Koulutetulla henkilökunnallamme on oman erikoisalansa koulutuksen lisäksi tarvittavat turvallisuus- ja ensiapukoulutukset. Jokaiselle retkelle laaditaan erikseen turvallisuusanalyysit ja retken vetäjillä on mukanaan kirjallinen turvallisuussuunnitelma.

Liikunta, hyvinvointi ja terveys ohjaavat toimintaamme. Pyrimme liiketoiminnassamme säästämään ja suojelemaan monimuotoista luontoamme tarjoamme aktiviteetteja, jotka toteutetaan lihasvoimalla. Teemme isolla sydämellä työtä maaseudun luonnon, elinvoiman ja virkeyden puolesta: avoimesti, rehellisesti ja laadukkaasti.

Meille Kesälahdelle voi saapua lentäen, junalla, autolla tai myös veneellä. Lähimmät lentoasemat sijaistevat Savonlinnassa, Joensuussa ja Lappeenrannassa.

 

VK-Lakeland-Karelia-logo.jpg.png

Lakeland Karelia Oy
welcome@lakelandkarelia.fi
www.doerz.com/kesalahti

Taina Arvekari  Sisko Nousiainen
+358 400 418933 +358 40 750 2921