Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK
Kitee Tourist Information – A Nightwish Story

Kitee Tourist Information – A Nightwish Story

Kansainvälisesti uniikki näyttely Nightwish-yhtyeen tarinasta

Kiteen keskustaan avataan heinä-elokuussa Nightwish-yhtyeen tarinaan keskittyvä moderni ja interaktiivinen näyttelykokonaisuus. Kitee Tourist Information – A Nightwish Story on elämyksellinen, uuteen teknologiaan ja ennennäkemättömään materiaaliin pohjautuva näyttely, johon kuuluu myös täysin uutta sisältöä.

Maailmanlaajuiseen maineeseen nousseen Nightwish-yhtyeen tarinaan keskittyvässä näyttelyssä on esillä harvinaista aineistoa, jota on mahdollista nähdä ja kokea koko maailmassa vain Kiteellä. Lisäksi 3D- ja virtuaalitekniikan myötä se on dynaaminen ja interaktiivinen - ei mikään perinteinen museo. Kävijät pääsevät paitsi tutustumaan Nightwishin maailmaan monella tasolla ja erilaisista näkökulmista, myös itse elämään ja kokemaan yhtyeen tarinaa ja musiikkia. Näyttely myös elää ajassa: siihen tuotetaan jatkuvasti vaihtuvia sisältöjä.

Avajaisviikko pidetään 3.-9.8.2020

Avajaisviikolla luvassa on huikeaa oheisohjelmaa ja juhlahumua - kannattaa varata päivämäärät kalenterista! Kitteellä tavataan!

Näyttelykeskuksen nettisivut avataan pian, ja ennakkovarauksia voi tehdä jo sitä ennen sähköpostitse nightwishstory@gmail.com.

Hanketta rahoittaa Euroopan Unionin Maaseuturahasto, Pohjois-Karjalan ELY-keskus, Kitee-Seura ry ja Kiteen kaupunki

Kuvahaun tulos haulle facebook logo