Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

Ratsastusta ja leiritoimintaa ympärivuotisesti osaavilla ja kilteillä hevosilla

Tarjoamme ratsastustunteja niin aloittelevammille kuin kokeneillekin ratsastajille. Kenttätunneilla käydään läpi ratsastamisen perusteita, kentällä pystymme tarjoamaan koulu-, este- sekä istuntatunteja. Opetuksessa välittyy centered riding -tekniikka. Tasoryhmiä on aloittelijaryhmistä kokeneempiin, lisäksi aikuisille pääsääntöisesti omat ratsastusryhmät. Järjestämme myös vammaisratsastusta. Tavoitteita ja mahdollisuuksia löytyy kaikille. Vaihtoehtona ryhmätunneille ovat yksityistunnit sekä paritunnit.

Maastoratsastukseen meillä on tarjolla monta eripituista ja -tasoista reittivaihtoehtoa, joilla etenemme aina ryhmän tason mukaan. Pisimmällä noin 4,5tunnin mittaisella päiväretkellämme pääset nauttimaan myös maittavista retkieväistä Ylemmäisjärven rannalla. Tule nauttimaan Pohjois-Karjalan hienoista maisemista hevosen selästä käsin!

Järjestämme joka kesä suosittuja leirejä eri teemoilla. Leirien aikana majoittuminen tapahtuu ulkotuvassa sekä päärakennuksen leirihuoneissa. Tarjolla on maittavaa kotiruokaa, hauskoja leikkejä sekä paljon ratsastusta! Jokaisella leirillä käydään myös retkeilemässä lähimaastossa.

Talviaikaan järjestämme paljon viikonloppuleirejä. Vakioleireihimme kuuluvat hiihtolomaleirit, pääsiäisleirit sekä suositut Halloween-leirit. Lisäksi järjestämme erilaisia teemaleirejä, joista ilmoitetaan erikseen. Tarjolla on maittavaa kotiruokaa, hauskoja leikkejä sekä paljon ratsastusta! Talvileireillä suosittuja ovat olleet myös karsinatunnit ja hevosjooga lämpimässä tallissa.

Palveluvalikoimaamme kuuluvat myös kokonaisvaltaiset hyvinvointipäivät hevosteeman ympärillä. Lisätietoa löydät osoitteesta www.paakkilantalli.fi

Tallin yrittäjänä toimii Emmi Halonen, Centered Riding -ohjaaja.

044 2129329

emmi.halonen@paakkilantalli.fi