Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK
Elämyksiä Juuan maalaismaisemissa - Ratsutalli Revontuli

Elämyksiä Juuan maalaismaisemissa

Ratsutalli Revontuli

Metsän keskellä sijaitseva talli antaa upeat mahdollisuudet luonnon hiljaisuudesta nauttimiseen. Ratsutalli Revontuli tarjoaa asiakkailleen yksilöityjä ratsastustunteja niin yksittäisille asiakkaille kuin myös erisuuruisille ryhmille.

Paljakantie 107, 83900 Juuka
Puh. 050 371 5958
cannaica@gmail.com

Vietä perinteinen maalaispäivä Leskelän Mummon seurassa - Leskelän Mummon Hevospiha

Vietä perinteinen maalaispäivä Leskelän Mummon seurassa

Leskelän Mummon Hevospiha

Leskelän Mummon Hevospiha toivottaa sinut tervetulleeksi viettämään rentoa maalaispäivää perinteisessä vanhan ajan maalaisympäristössä. Meillä pääset viettämään aikaa eläinten kanssa ja tutustumaan rauhassa niiden aitoon elämänmenoon.

Päivä maalla -paketin kautta lähdet mummolavierailulle, jonka aikana pääset rapsuttamaan ja harjaamaan suloisia poneja ja suuria suomenhevosia. Uskaltaisitko myös kurkata kanan pesään, onko sinne ilmaantunut munia? Miten olisi kärryajelu pikkuponilla? Touhukkaan päivän lomassa nautitaan Mummon kanssa kunnon kotiruokaa ja herkutellaan pannareilla ja marjahillolla!

Päiväpakettien ohella voit tulla myös omatoimivierailulle kotieläinpihaan, josta löydät heppojen ja ponien lisäksi kanoja, pupuja, lampaita sekä vanhan ajan perinnelehmiä, eli kyyttöjä. Kotieläinpihaan voit tehdä varauksen isommallekin ryhmälle.

Leskelän Mummon Hevospiha sijaitsee aivan valtatie kuuden lähettyvillä, vain puolen tunnin ajomatkan päässä Kolilta.

Leskelän Mummon Hevospiha Oy
Leskeläntie 49, 83900 Juuka
+358 50 324 4729
vmatilai@outlook.com
https://www.leskelanmummonhevospiha.com/