Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

Mitä tulemme tekemään

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen ja unohtumattoman elämyksen koiravaljakkoajosta Pohjois-Karjalan erämaa-alueella. Etenemme valjakolla rauhalliseen tahtiin, jotta sinulla on mahdollisuus nauttia puhtaasta ja hiljaisesta luonnosta, sekä seurata koirien toimintaa ajon aikana.

Koiravaljakkoajot lähtevät koirien ja meidän kotipihastamme, pääset samalla kokemaan ja näkemään miten Huskyt asuvat ja kuuluvat tärkeänä osana perheeseen. Kotimme pihapiirin asuintalo on rakennettu n. 1920 ja remontoitu nykyaikaiseen käyttöön v.2012.

Retki ajetaan kahdella 5-6 koiran valjakolla; reessä 2-5 henkilöä (osa lapsia), aikuisen ajaessa, muiden istuessa reessä. Retken aikana pysähdymme laavulle keittämään nuotiokahvit ja teetä sekä nautimme paikallisia herkkuja. Ajon jälkeen sinulla on aikaa vielä kiittää ja rapsutella koiria sekä halutessa osallistua niiden hoitamiseen.

Tarjoamme sinulle ajon ajaksi lämpimän vaatetuksen; talvihaalarin, lämpösaappaat, villasukat, kypärämyssyn sekä kintaat. 

 

Talvihaalarin alle suositellaan lämmintä kerrospukeutumista.

 

Rakkaus eläimiin ja luontoon vie minua eteenpäin, haluan jakaa kokemuksen asiakkaiden kanssa. Luonto on Pohjois-Karjalassa äärimmäisen puhdasta ja kaunista, hiljaisuus ja rauha on käsinkosketeltavissa.

Välimatkat: Koli 48 km, Nurmes 54 km, Joensuu 95 km, Kuopio 116 km

Varaa elämys itsellesi Doerzissa:

 9km reitti

 15km reitti