Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

Vuokramökit ja lomaoppaat helposti netistä

KOLI24.fi on pitkänlinjan mökkivuokraussivusto, joka koki vuonna 2019 täydellisen ilmeuudistuksen. Ennen pelkästään majoitusta tarjoavan sivuston missio on nyt edistää kotimaan ja erityisesti Pohjois-Karjalan matkailua, sekä tehdä loman suunnittelusta mahdollisimman helppoa. Sivustolta löytyy vuokramökkien lisäksi paljon tietoa Kolin alueen palveluista, aktiviteeteista, tapahtumista ja tietenkin sen upeista nähtävyyksistä.

Kolin matkailusta kiinnostunut käyttäjä saa samalta sivustolta kaiken: lomamökin suoraan verkosta varattuna, ohjeet perille, vinkit parhaista ruokapaikoista ja lukemattoman määrän ideoita paikallisista harrastusmahdollisuuksista.

Yhteystiedot:
info@koli24.fi
WhatsApp: +35844 982 8320
www.koli24.fi

Lomakohteiden omistajille tarjoamme vaivattoman ja tehokkaan kanavan mökin tai loma-asunnon vuokraamiseen. Autamme kohteen listaamisessa ja markkinoimme kohteita aktiivisesti verkon eri kanavissa. Selkeä tavoitteemme on olla verkon paras kanava Kolilla sijaitsevan lomakohteen vuokraamisen.

Mikäli haluat kokeilla kohteesi vuokraamista kauttamme, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen: info@koli24.fi

koli24-logo (002).png