Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK
Luonnosta nauttimista Kolin vaaroissa - Koli Freetime

Luonnosta nauttimista Kolin vaaroissa

Koli Freetime

Koli Freetime on rauhallinen ja kotoisa leirintäalue Kolin kainalossa, kauniin luonnon ja puhtaiden vesien äärellä. Ympäristö tarjoaa monipuoliset vaihtoehdot luonnossa liikkumiseen: pihasta lähtee esimerkiksi Kolin valaistu latu sekä yhteyspolut Herajärven kierrokselle.

Kopravaarantie 27, 83950 Ahmovaara
puh. +358 10 322 3040
koli@kolifreetime.fi

Helmi Pielisen rannalla, Paalasmaan saaristossa - Paalasmaa Camping

Helmi Pielisen rannalla, Paalasmaan saaristossa

Paalasmaa Camping

Paalasmaa Camping tarjoaa asiakkailleen monenlaista majoitusta: leirintäpaikkoja, asuntovaunupaikkoja sähköllä 30 kpl, 2 hengen mökkejä 5 kpl, 4 hengen mökkejä 3 kpl, vuoteita 28kpl. Alueella uimaranta, kaksi saunaa, grillikatos, veneiden vuokrausta, lasten leikkipaikka, kahvila ja kalastusmahdollisuus.

Eteläpääntie 140, 83910 Paalasmaa
puh. 0400 882 008

Vaikkojoen lempeä isäntä - Kotakylä Menninkäinen

Vaikkojoen lempeä isäntä

Kotakylä Menninkäinen

Kotakylän tarkoituksena on antaa saapujalle mahdollisuus hiljaisuuteen, lepoon ja virkistäytymiseen. Neljän hehtaarin alueella on kymmenkunta asuinkotaa, joista viisi muodostaa leirikylän. Loput kodat on sijoiteltu alueelle harvakseltaan rannan tuntumaan omaa rauhaa kaipaaville. Kotakylässä on käytettävissä kajakkeja, kanootteja, veneitä ja kalastusvälineitä.

Kotakyläntie 197, 83900 Juuka
puh. 0400 571 058

Matkaparkit ja leirintäalueet kätevästi Google Mapsissa - Matkaparkit ja leirintäalueet

Matkaparkit ja leirintäalueet kätevästi Google Mapsissa

Matkaparkit ja leirintäalueet

Juuan alueella oleviin matkaparkkeihin voit kätevästi tutustua Googlen karttapalvelun avulla. Matkaparkit on merkattu karttaan punaisilla paikkamerkeillä, leirintäalueet oransseilla. Kun löydät mieluisesi paikan, klikkaa paikkamerkkiä ja valitse reittiohjeet kyseiseen paikkaan. Näin Google opastaa sinut perille asti.
Linkki Googlen karttapalveluun: https://www.google.com/maps/d/edit?mid=1l-58T9AgFdMb85mmhIwAnzIYFjEkauPU&usp=sharing