Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

Majoitusta kansallismaiseman läheisyydessä

Majatalo Juuka sijaitsee aivan Juuan kirkonkylän keskustassa, Puu-Juuan ytimessä suuren puhdasvetisen Pielisen länsirannalla. Tarjoamme majoitusta sekä yksityis-, että yritysasiakkaille viidessä erikokoisessa, uniikisti sisustetussa huoneessa. Rauhallinen sijainti mahdollistaa makoisat unet ja aamiaisen voit tilata huoneeseen aamiaistarjottimen muodossa. Ryhmille tarjoilemme aamiaisen ruokasalissa.

Majatalon naapurustossa sijaitsee useita kirkonkylän alkuperäisiä puutaloja ja mm. vanha myllytupa, joka on auki yleisölle kesäisin. Majatalosta on kilometrin matka Juuan laivarantaan ja noin puolen tunnin matka Kolille, joka on yksi Suomen tunnetuimmista kansallismaisemista. Juuassa sijaitsee Suomen mittakaavassa ainutlaatuinen Paalasmaan saariryhmä, joka on tutustumisen arvoinen näköalatorneineen sekä Vuolukiviteollisuudesta tunnettu Nunnanlahden kylä Vuolukivimuseoineen.

Olet sitten lomamatkalla, työmatkalla tai vaikka vain ohikulkumatkalla, olet tervetullut majoittumaan meille. Huoneista osa on lemmikeille sallittuja ja tarvittaessa saat myös polkupyöräsi tai moottoripyöräsi yöksi sisävarastoon. Kesäaikana tarjoamme oman makuupussin kanssa matkaaville edullista majoitusta juhlatilamme Juukelin yläkerrassa. Vuokraamme myös polkupyöriä majoittujien käyttöön.

Tervetuloa meille!

Majatalo Juuka
Vanhatie 8, 83900 JUUKA
majatalojuuka@gmail.com
p. +358 503 517 490
www.majatalojuuka.fi
www.facebook.com/majatalojuuka

 

 

majatalo juuka2.PNG