Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

Riistapolkux.png

Reitin vaikeusaste: Helppo

Juuan kirkonkylän läheisyydessä oleva, 3,7 kilometrin mittainen Riistapolku esittelee kulkijalle perinteisiä, entisaikojen pyynti- ja ruokintavälineitä sekä metsästystapoja. Reitiltä löytyy esimerkiksi jäniksen ruokintakatos, karhuansa, hirvitorni, ketun käpälälauta sekä minkkibunkkeri. Leveä reitti on helppokulkuinen sekä historiaa uhkuva tietopaketti niin lapsille kuin aikuisille. Myös metsämaasto reitin varrella on vaihtelevaa: kuivahko heinäpelto muuttuu silmänräpäyksessä kangasmetsäksi, jonka jälkeen saniaisten peittämäksi jokivarreksi. Reitin varrella, joen vieressä on laavullinen nuotiopaikka, jossa kulkija voi samalla ihailla pylvään päässä olevaa vanhaa niliaittaa. Riistapolun läheisyydessä on myös Juuan ampumarata.

Reitti: Aja Juuan kiertoliittymästä Juankoskea kohti 4km ja käänny oikealle ampumaradalle (Viitaniementie 422). Jätä auto parkkiin heti metalliportin jälkeen vasemmalle, piharakennuksen viereen. Polku alkaa rakennuksen takaa.

Riistapolku Infogis -karttapalvelussa (linkki avautuu uuteen ikkunaan)

Riistapolku 023.JPG

 

Riistapolun lähestymis- ja maastokartta

Riistapolku2.png 

Riistapolku (maasto).png

 

Riistapolun katselu- ja taittoesitteet:

Katseluesite: Riistapolku.pdf

Taittoesite: Riistapolkut.pdf