Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

Majoitusta Kolin kansallispuiston läheisyydessä

Annila sijaitsee lähellä Kolin kansallispuistoa rauhallisessa maalaisympäristössä. Pihapiirissä on peruskorjattu vanha hirsitalo, jossa on ympärivuotiseen majoittumiseen kaksi kahden hengen huonetta ja yksi 2-4 hengen huone. Lisäksi vieraiden käytössä on iso tupa, jossa nautitaan runsas ja maukas aamiainen ja tupa on käytössä muuhunkin oleiluun.  Kalustetulla kuistilla on kesäisin mukava istuskella ja nauttia luonnon äänistä ja ympäristön vehreydestä. Talossa on suihku, wc ja sauna.

Kesäisin vieraiden majoittumiseen on myös kaksi aittaa, joissa molemmissa on vuoteet kolmelle hengelle. Pihapiiristä löytyy savusauna, joka lämpiää tilauksesta erillistä maksua vastaan, puulämmitteinen grilli, kalustettu perkola sekä turvallinen nuotiopaikka vaikkapa kalan paistoon. Vanhasta navettarakennuksesta on korjattu kurssitila/näyttelygalleria. Läheisen metsän reunassa on laavu, jonne talvella pääsee hiihtämällä hoidettua latua pitkin tai lumikengillä kävellen.

Annilassa järjestetään kesän aikana myös erilaisia kursseja ja tapahtumia. Kesän 2018 ohjelmaan kuuluvat muun muassa seuraavat aktiviteetit:

Räsymatto-ja kanavataulu myyntinäyttely 15.6.-31.7. klo 13-17 (muulloin sopimuksesta).

Terassikahvio 1.-31.7. klo 13-17. Tarjolla pientä suolaista ja makeaa.

Öljyvärimaalauksia 1.-15.7. klo 13-17. Kontiolahtelaisten Anneli Kurjen ja Toini Tiaisen, sekä kolilaisen Liisa Saaralaisen öljyvärimaalauksia.

Kivenveistokurssi 9.-12.8. (to-su).

Tarkemmat tiedot majoituksesta ja ohjelmista löydät sivuiltamme, kolinannila.fi.

Kopravaarantie 237, 83950 Ahmovaara

puh: +358 50 5124478

email: sirkkaanni@gmail.com