Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

Rauhallista ja kotoisaa lomailua

Koli Freetime on rauhallinen ja kotoisa matkailukeskus Kolin kainalossa, keskellä kauneinta Pohjois-Karjalaa. Olemme kauniin luonnon ja puhtaiden vesien äärellä. Ympäristö tarjoaa monipuoliset vaihtoehdot luonnossa liikkumiseen. Kesällä pihapiiristämme lähtevät yhteysreitit Kolin retkeilyreitistölle ja talvella Kolin valaistu latu.

Tarjoamme monipuolista majoitusta Kolin mahtavissa maisemissa. Majoitusvaihtoehtoina on erikokoisia huoneita, huoneistoja ja mökkejä. Mökkejä on pienestä kahden hengen nostalgisesta Mummonmökistä tilavaan ja kodikkaaseen 10 hengen Valkovuokko mökkiin ja huoneita kahden hengen pienestä retkeilyhuoneesta tilavaan yli 10 hengen huoneistoon.

Majoitutpa miten tahansa, käytössäsi on puhdasvetinen ja lapsiystävällinen uimaranta (talvella avanto), grillikatos ja nuotiopaikat, kahvio sekä alueemme muut palvelut. Saunat lämpiävät joka ilta (klo 18.00 naisille ja klo 19.00 miehille). Kaikissa mökeissä on oma puulämmitteinen sauna.

Asiakkaamme arvostavat erityisesti sekä tilojemme että koko alueen siisteyttä ja puhtautta. Koli ja sen upea luonto ovat aivan kulman takana.

Majoitus tarpeesi mukaan, varaa sinulle sopivin!

visitkarelia Pielisen-Karjala Koli Freetime by Jarno Artika (8 of 8).jpg

 

Koli Freetime Oy
Kopravaarantie 27
83950 Ahmovaara
koli@kolifreetime.fi
+358 10 322 3040
www.kolifreetime.fi