Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

Juuan kunnan kirjastorakennus on Arkkitehtitoimisto Kaj Michael Oy:n suunnittelema, ja se valmistui kesäkuussa 1993. Rihveli-lempinimensä rakennus sai pääsisäänkäyntiä reunustavista vuolukivipilareista, kookkaista kivikynistä. Kirjastossa on myös Taideteollisen korkeakoulun oppilaiden valmistama lasitaideteos Juuan Elli: katosta riippuva teos kertoo naisen elämänkaaresta.

Kirjaston kokoelmissa on noin 40 000 kirjaa. Sanoma- ja aikakauslehtiä on tilattu yhteensä 120 vuosikertaa. Lehtiä voi myös lainata. Kirjaston aineistoa on myös mahdollista varata ja lainata Vaara-kirjastojen nettisivuilta. Kokoelmiin kuuluvat myös lainattavat liikunta- ja pelivälineet.

Kirjastossa voit käyttää tietokoneita, langatonta verkkoa, digitaalipianoa tai varata tornihuoneen työtilaksesi. Myös skannaaminen ja kopiointi onnistuu.

Tapahtumien järjestäminen onnistuu sisällä salissa sijaitsevalla aukiolla ja ulkona Kettusen aukiolla. näyttelytilamme on käytettävissä ympäri vuoden.
 

Aukioloajat: https://vaara.finna.fi/

Osoite: Poikolantie 6 f, 83900 Juuka

Yhteystiedot: p. 040 104 2904, juuan.kirjasto@juuka.fi 

Kirjasto 5.JPG

Kirjasto 6.JPG