Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

Kohtaamispaikka Ellinkulman tavoitteena on eri-ikäisten osallistavan yhteisötoimintamallin vahvistaminen ja juurruttaminen sekä kehittää myönteistä ikäidentiteettiä ja vahvistaa hyvinvointia. Ellinkulma toimii kohtaamispaikkana eri ikäryhmille, se on siis kuin kuntalaisten yhteinen "olohuone": ikäneuvola-, itsehoito-, atk-, kuntalais-, yhdistys- ja yritystupa. Ellinkulma on vakiintunut monien paikallisten yhdistysten luontevaksi kokoontumispaikaksi, jossa niillä on omat kaappi- ja säilytystilat sekä av- ja muut välineet käytössä.

Kohtaamispaikassa saat tietoa ja esitteitä siitä, miten hoidat terveyttäsi, jotta pysyisit kunnossa kaiken ikää, sekä apuvälineistä ja muista arkipäivää helpottavista ja kodin turvallisuuteen liittyvistä asioista. Ellinkulmasta löydät myös tietoa Juuassa ja muualla toimivien hyvinvointialan yhdistyksistä ja yrityksistä sekä yhteyshenkilöistä. Ellinkulmassa on myös nettinurkka, jonka tietokonetta voi käyttää vapaasti ja saada tarvittaessa yksilö- ja ryhmäohjausta vapaaehtoisten ohjaajien avulla.

Ellinkulman tilat ovat käytössä yhdistyksille ja ryhmille myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Aamupäivisin asiakasneuvontaa ja palveluohjausta, iltapäivät varattu ryhmille, yhdistysten ja yritysten tilaisuuksille ja koulutukseen. ATK-ohjausta ke ja pe klo 9-15.

Avoinna: ma-pe klo 8.00 - 15.00.

  • Liikkuvat Leidit joka torstai klo 9.00 - 11.00
  • Liikkuvat Ukot joka tiistai klo 9.00 - 11.00
  • Ikäkuntosalivuorot maanantaisin ja perjantaisin klo 12.00 - 13.00
  • Atk -neuvontaa ke ja pe klo 9.00 - 15.00
  • Ikäneuvolaan voi tulla vapaasti klo 9.00 - 12.00 tai varaamalla Jonnalta ajan (p. 013 330 6558)

Yhteystiedot

Kohtaamispaikka Ellinkulma, Väyryläntie 1 A1, 83900 Juuka