Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

Kohtaamispaikka Ellinkulman tavoitteena on eri-ikäisten osallistavan yhteisötoimintamallin vahvistaminen ja juurruttaminen sekä kehittää myönteistä ikäidentiteettiä ja vahvistaa hyvinvointia. Ellinkulma toimii kohtaamispaikkana eri ikäryhmille, se on siis kuin kuntalaisten yhteinen "olohuone": ikäneuvola-, itsehoito-, atk-, kuntalais-, yhdistys- ja yritystupa. Ellinkulma on vakiintunut monien paikallisten yhdistysten luontevaksi kokoontumispaikaksi, jossa niillä on omat kaappi- ja säilytystilat sekä av- ja muut välineet käytössä.

Kohtaamispaikassa saat tietoa ja esitteitä siitä, miten hoidat terveyttäsi, jotta pysyisit kunnossa kaiken ikää, sekä apuvälineistä ja muista arkipäivää helpottavista ja kodin turvallisuuteen liittyvistä asioista. Ellinkulmasta löydät myös tietoa Juuassa ja muualla toimivien hyvinvointialan yhdistyksistä ja yrityksistä sekä yhteyshenkilöistä. Ellinkulmassa on myös nettinurkka, jonka tietokonetta voi käyttää vapaasti ja saada tarvittaessa yksilö- ja ryhmäohjausta vapaaehtoisten ohjaajien avulla.

Avoinna: ma-pe klo 8.00 - 15.00, Ellinkulman tilat ovat käytössä yhdistyksille ja ryhmille myös iltaisin ja viikonloppuisin..

Tutustu myös Ellinkulman Facebook-sivuihin tästä.


Yhteystiedot

Kohtaamispaikka Ellinkulma, Väyryläntie 1 A 1, 83900 Juuka

  • Jonna Martikainen / yhteistyökoordinaattori, p. 040 013 9160, e-mail: jonna.martikainen@juuka.fi