Wake4Break - Wakepark Joensuu

Ensimmäinen ja ainut sähkömoottorilla toimiva vaijerirata vesihiihtoa ja -lautailua varten Pohjois-Karjalassa.

Se antaa hurjasti adrenaliinia, onnistumiseniloa ja vauhtia! Perusteet opit tunnissa ja sen jälkeen tästä syntyy mahdollisesti uusi lempiharrastuksesi.

Kaksimastoinen kaapelirata on asennettu Joensuun keskustan tuntumaan, Linnunlahden uimarannalle. Parkissamme opstaakkeleista löytyy M-kicker, kelluva tynnyri ja 10m Pipe, halkaisijaltaan 50cm. Rata sopii mainiosti niin aloittelijoille kuin ammattilaisillekin, ikään tai taitotasoon katsomatta. Cable wakeboarding vaatii hieman samoja taitoja kuin esimerkiksi lainelautailu, rullalautailu tai lumilautailu: voimaa, tekniikkaa ja luovuutta, joka kehittyy harjoittelun myötä.

Henkilökuntamme opastaa ja antaa vinkkejä kolmella kielellä. Kaikille innokkaille ja uutta harrastusta kaipaaville järjestämme vesilautailukursseja.

Varastosta löytyy kaikille sopivan kokoiset Ionin merkkiset märkäpuvut, liivit sekä kypärät. Lisäksi eri pituiset Joben merkkiset wakelaudat, ObrienIndie wakelauta ja sukset sekä Jobe wakeskate. Polvilauta Brunotti S-Bryck on hauska ja sitäkin voi kokeilla meillä. Kaapelille helppo tulla polkupyörällä, kävellen tai autolla, ilmainen parkkialue on 7 metrin päässä.

Naapurissamme on kahvila isolla terassilla. Olemme avoinna kesällä pääsääntöisesti klo 12-20. Tarkemmat aukioloajat wake4break -Facebookista.

Varaukset voit tehdä nettisivullamme: wake4break.com

Hinnasto: 1 h lippu / slotti 20€
Varusteiden vuokraus: 10€