Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

  Naisten kalastusleiri 8.8.2020

  Tämä retki on suunnattu naisille. Lähde nauttimaan luonnonrauhasta, melonnasta, kalastuksesta sekä retkitunnelmasta Patvinsuon kupeessa sijaitsevalle Mustalle Mäntyjärvelle. Voit olla kokenut kalastaja tai ensikertalainen, oppaamme palvelut on koko retken ajan käytettävissänne. Varanneille lähetämme erikseen hyvissä ajoin infopostin ja tiedustelemme myös erityisruokavaliot. Tästä lahjakortti vaikka äitien päiväksi!

  Retki muutettu koronatilanteesta johtuen päiväretkeksi. Telttamajoituksia tarjoamme taas kun epidemia ohi. Mikäli retkeä ei voida toteuttaa korona tilanteesta johtuen, tarjoamme vastaavaa retkeä peruuntuneiden tilalle myöhempänä ajankohtana tai peruutetun retken voi käyttää muihin palveluihin vuoden kuluessa peruutuksesta. Muutoin peruutuksissa noudatetaan varauskäyttänteitämme.

  Hinta sisältää kuljetukset Joensuu-Musta Mäntyjärvi-Joensuu. Kajakki-tai kanootti vuokran, kalastusvälinevuokrat, kalastusluvat, ruokailut ja kahvit ja telttasaunan. Kuljetus 8 hlö pikkubussilla. Voit saapua paikalle myös omalla autolla, ilmoitathan siitä retkeä varatessasi.

  Leirin aikana voit kalastella omatoimisesti, mutta tarvittaessa opastamme kaikessa. Käymme läpi välineet, eri vieheet, solmut, tekniikat, kalojen tainnuttamisen ja vapauttamisen, kalan oikeaoppisen käsittelyn, ruuuaksi valmistamisen jne

  >>> RETKEN VARAUS

  Ohjelma:

  Lauantai

  10:00 Lähtö Joensuusta
  11:00 Saapuminen Mustalle Mäntyjärvelle. Leirin pystytys. Lounas ja tutustuminen välineisiin. Ohjattua kalastusta (hauen perhokalastus, heittokalastus, jerkkaus, jigikalastus, melontakalastus).
  17:00 Päivällinen
  18-21:00 Ohjattua ja / tai omatoimista melonta- ja kelluntarengaskalastusta
  20-22:00 Ohjattua kalankäsittelyä, telttasauna, iltapala, kesäyön ihmettelyä
  23:00 Paluu matkalle lähtö
  Toimitamme myös kaikille retken ostaneille lahjakortin retkestä postitse. Lahjakortissa ei näy palvelun hinta.

  Kuinka olemme huomioineet koronan retkellä:

  - retki muutettu yön yli retkestä päivän pituiseksi. yhteismajoitus poissa
  - huomioidaan turvavälit toteutuksessa
  - välineiden desinfiointi
  - flunssaoireisena osallistuminen kielletty
  - ruokien tarjoilussa kiinnitetään huomiota tartuntariskiin käyttämällä suojavälineitä, huolehtimalla puhtaudesta ja desinfioinnista sekä lämpimien ruokien riittävästä kuumentamisesta.

  Yhteystiedot:
  Matexpro
  +358 44 010 1143
  info@fishingtrips.fi