Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

Mimmit riemastuttavat syyskuussa!

Mimmit on riemastuttavan hauska kahden sisaruksen muodostama lastenyhtye. Mimmit pulppuavat laulua, tanssia ja puhetta ja saavat kuuntelijat taatusti hyvälle tuulelle. Yhtyeen ilmava luomusoundi on balsamia myös vanhempien korville. Duon lavaenergia tempaa mukaansa niin lapset kuin aikuiset. 10-vuotisen uransa aikana Mimmit ovat tehneet yli 500 konserttia Suomessa, Japanissa ja Euroopan maissa.

Mikä on Musapatti?

Mimmit-brändillä on tällä hetkellä menossa kehityshanke, jossa syntyy Mimmit Musapatti-oppimiskonsepti. Mimmit Musapatti on täysin uudenlainen ja innovatiivinen varhaiskasvatukseen sekä esi- ja alkuopetukseen suunnattu oppimiskokonaisuus. Kehitettävä monialainen oppimiskonsepti tukee leikin ohessa tapahtuvaa ilmiöpohjaista, laaja-alaista ja osallistavaa oppimista. 

Konsepti yhdistää ainutlaatuisesti musiikin, liikkeen ja liikkuvan kuvan muiden oppiaineiden kuten matematiikka, ympäristöoppi, sosiaaliset taidot, vieraat kielet, sisältöjen oppimiseen.
Hankkeen tavoitteena on kehittää testiversio Mimmit Musapatti -oppimiskonseptista, kerätä palautetta sovelluksen käytöstä aidossa oppimisympäristössä sekä pilotoida konseptia yhdessä Joensuun kaupungin kanssa.
Musapatti lastenkonsertti Carelia-salissa torstaina 19.9. klo 18.00

"Lasten suursuosikki Mimmit tarjoavat riemastuttavan kokonaisuuden musiikkia, tanssia ja visuaalisia elementtejä. Laulujen kautta ja leikin ohessa lapset oppivat solmimaan vaikka kengännauhat!"

Esiintyjät:
Dimas Ruiz Santos, kapellimestari
Mimmit: Pauliina Lerche ja Salla-Marja Hätinen
Anssi Salminen, kitara
 
Liput: 15/15/5 euroa Carelicumista tai ovelta
Voit ostaa liput myös nettikaupasta

Osoite:
Itä-Suomen yliopisto / Carelia-sali
Yliopistokatu 4
80100 Joensuu