Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

Jaakko ja Martti ovat keski-ikäinen aviopari. Martti on sosiaalineuvoja, Jaakko työskentelee kotona keksijänä. Pariskunnan pitkäaikainen haave on toteutumassa. Heille on tulossa puolitoistavuotias adoptiolapsi.

Mutta viranomaistaholla mokaillaan. Pikku taaperon sijaan Jaakon ja Martin huusholliin tupsahtaa 15-vuotias Paavo, homokammoinen nuorisorikollinen, jota pallotellaan sijaiskodista toiseen.

Pariskunnan ja Paavon kohdatessa tyrmistys on molemminpuolinen. Ilma rätisee kun kolmikko tunnustelee yhteiselon mahdollisuuksia eikä törmäyskursseja voi välttää. Mutta kuten Jaakon pankkiautomaatin ryöstäneellä uskovaisella isotädillä on tapana sanoa: ”Kaikella on tarkoituksensa, vaikka juuri sillä hetkellä ei siltä tuntuisi.”

Teatterin moniottelija Michael Drukerin kirjoittama näytelmä sai ensi-iltansa Ruotsissa vuonna 1995 nimellä Patrik 1,5. Siitä on tullut nykykomedian klassikko, joka nauraa lempeätä naurua kaikenlaisille luutuneille asenteille.

Lue lisää ja tutustu esityskalenteriin:  www.kaupunginteatteri.jns.fi

logo-joensuun-kaupunginteatteri.pngJoensuun kaupunginteatteri
Rantakatu 20, 80100 Joensuu
Puh. 013 2675222
teatteri@joensuu.fi 
www.kaupunginteatteri.jns.fi

facebook-logo1.png     google-maps-9.18-tuttoandroid1.png