Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

HopLop Joensuu

Meillä HopLopilla on missio. Nimittäin tehdä Suomesta lapsiystävällisempi yhteiskunta. Sellainen, jossa pikku- (ja miksei isommatkin) viikarit saavat peuhata, liikkua, iloita ja innostua, ihan vapaasti. Ilman turhaa ei-asennetta. Meillä lapset saavat leikkiä ja liikkua niin paljon kuin jaloista irtoaa. Liikkuminen tekee hyvää koko perheelle. Otetaan hetki rennommin, niin kaikilla on hauskempaa.

RIEHU POMPI HYPPÄÄ KIIDÄ

…juokse, liu’u, liidä – meiltä löytyy aktiviteetteja kaikenkokoiseen seikkailunnälkään. Omia riehumisrajoja voi kokeilla ja venyttää turvallisessa ympäristössä. HopLopit ovat täpösen täynnä innostavia ja hauskoja aktiviteetteja, jotka saavat koko perheen liikkeelle: onko ensimmäinen valinta jännittävä seikkailulabyrintti, jättitrampoliini, sähköautorata, vauhdikas liukumäki – vai ihan jokin muu? Valinta on vapaa!

AKTIVITEETTEJAMME

Valtava seikkailulabyrintti, sähköautorata, tulivuoriliukumäki, aaltoliukumäki, rullaliukumäki, pomppuliukumäki, donitsiliukumäki, jättitrampoliinit, pallomeri, safariratsastus, pallotykit, oma alue pienille lapsille ja paljon muuta. 

MAAILMAN IISEIMMÄT SYNTTÄRIT

Synttärijuhla HopLopissa on valtava elämys päivänsankarille. Mieluisa juhlateema ja innostava ympäristö nostavat juhlatunnelman kattoon, juhlaväki riemuitsee – ja sinä säästät aikaa ja vaivaa arjen kiireiden keskellä. Syntymäpäiväjuhla toteutetaan juuri sinun toiveidesi mukaisesti ja yhteinen viihtyminen on taattu.

Kaikkiin synttäripaketteihin sisältyy sisäänpääsy synttärisankarille ja vieraille, oma juhlahuone, tarjoilupaketti ja teeman mukainen kattaus. Tarjoilusta päätät sinä: suussa sulavan edulliset herkkuvaihtoehtomme ovat varmasti juhlaväen mieleen.

HopLop tarjoaa hauskaa tekemistä myös muille ryhmille, koska meillä myös aikuiset voivat saavat leikkiä. Yritystapahtumat, tykypäivät tai perhejuhlat onnistuvat kanssamme.

HopLop on Suomen suurin liikuntaseikkailupuistojen ketju ja merkittävin yksityinen lasten liikuttaja. HopLop on perustettu vuonna 2006 ja meillä on 21 toimipistettä ympäri Suomea. HopLop haluaa kannustaa lapsia leikkiin ja liikkumiseen sekä tukea perheiden hyvinvointia. Suomalaisomisteisella HopLopilla on käytössään Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu.

Tervetuloa hulivilit seikkailemaan.
Aukioloajat:
Avoinna ma-su 10-20

HopLop Joensuu
Raatekankaantie 4, 80100, Joensuu
Puh.010 8373 027
www.hoplop.fi/puistot/joensuu

facebook-logo1.png  Instagram_Logo_2016_Header.jpg