Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

Mikä on Botania?

Botania on tapahtumapuutarha Joensuussa, itäisessä osassa Suomea. Botaniasta löydät ulkopuutarhan, sisäpuutarhan ja Cafê Botanian. Puutarhoissamme on yli 2000 kasvia ympäri maailmaa. Tarjoamme loistavat puitteet tapahtumille, yritystilaisuuksille ja perhejuhlille sekä luonnontieteen opetukselle.

botania-tropiikki-silta_preview.jpeg

Ulkopuutarhaan kannattaa mennä ajan kanssa. Hyvällä kelillä ulkotilat ovat oiva paikka rauhoittumiselle ja rentoutumiselle. Ulkopuutarhan vieressä sijaitseva 73 hehtaarin laajuinen puulajipuisto varmistaa, että tila ei lopu kesken.Sisäpuutarhassa on edustettuna kolme eri suurilmastoa: tropiikki, subtropiikki sekä aavikko. Tropiikissa sinua tervehtii myös kultatöyhtökakadu Juuso ja muut sisäpuutarhan asukkaat.

Cafê Botania tuo makuja ja elämyksiä maailmalta. Kahvilan ruokia ja juomia maustetaan myös oman puutarhan kasveilla, jotka antavat tuotteillemme oman uniikin makunsa. 

Botanian Lasten lauantait alkavat 19.9.2020. Tarjolla on ohjattua tekemistä ja koko perheelle sopiva kasvisbrunssi. Lisätietoja Lasten lauantaista ja muista Botanian palveluista: www.botania.fi

facebook-logo1.png  Instagram_Logo_2016_Header.jpg