Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

SUP-laudalla vesille!

SUP-lautailu (SUP = Stand Up Paddling) on alunperin Hawaijilta alkunsa saanut hauska ja helposti omaksuttava surffauksen kantamuoto. SUP-laudalla melotaan seisaaltaan suurella surffilaudalla ja nähdään vesistö aivan uudenlaisesta näkökulmasta. Suppailu on oivallista kokovartalon liikuntaa, joka kehittää aerobista kuntoa, lihaskestävyyttä sekä tasapainoa. SUP-lautailu on helppo oppia ja sopii mainiosti niin leppoisaan iltamelontaan, kuin aktiiviliikkujan kesätreeniksi.

Kenelle SUP-lautailu sopii?
SUP-lautailu sopii kaikille, ketkä ovat kiinnostuneet vesillä liikkumisesta, ikään ja kuntoon katsomatta. Jos pystyt ajamaan polkupyörällä, opit myös SUP-lautailemaan. Vauhdikkaampaa ja fyysisesti rankempaa melontasessiota hakeva SUP-lautailija voi meloa jokia vastavirtaan, leikkiä koskissa tai suunnata navakallakin tuulella avoimelle vedelle ja aaltoihin. SUP-lautailu ei rajoitu pelkästään aurinkoisiin ja tuulettomiin päiviin, vaan omien taitojen rajoissa ja hyvillä varusteilla voi mennä melomaan koska vain.

Mitä SUP-laudalla voi tehdä?
SUP-laudalla voi meloa missä vain Suomen upeissa vesistöissä mutta siitä on myös moneen muuhun. SUP-laudoilla voi lipua jokia alas, laskea koskia ja surffata aaltoja. SUP-laudan tasainen pinta mahdollistaa laudan käytön myös joogaamiseen ja erilaisten voimistelu- ja lihaskuntoharjoitusten tekemiseen sekä temppuiluun. Vesi tuo oman mausteensa tasapainoa vaativiin liikkeisiin ja keskivartalo joutuu erityisesti töihin.

Paras tapa SUP-lautailun aloittamiseen on alkeisretki, jolla opitaan kaikki tärkeimmät taidot laudan käsittelyyn erilaisissa tilanteissa. Kun perusteet ovat hallussa voi harrastusta jatkaa vaikkapa vuokraamalla laudan omaan käyttöön tai osallistumalla vaativimmille retkille. Joensuulainen Arctic Trainers järjestää SUP-lautailuretkiä monenlaiseen makuun.

Arctic Trainers kuuluu Suomen suurimpaan riippumattomaan hyvinvointi- ja liikuntapalvelualan konserniin, Erimoveriin. Tarjoamme jokaiselle asiakkaallemme onnistumisen ja uuden oppimisen elämyksiä, oli hän sitten ensikertalainen tai jo kokenut vesilläliikkuja.  Hyvällä pelisilmällä varustetut ohjaajamme pitävät huolen, että jokainen SUP-retki on osallistujalleen ainutkertainen elämys, josta ei hauskanpitoa puutu. Turvallisuudesta emme kuitenkaan koskaan tingi.

Löydät Sup-lautaretket aikatauluineen täältä. Varaa omasi!

Arctic Trainers 
SUP-keskuksen osoite: Länsiviitta 2, 80110 Joensuu.
Puh. 045 135 1454
info@arctictrainers.fi
www.arctictrainers.fi