Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

Tuuletar konsertoi Parppeinvaaralla 21.7.2018 klo 18

Matelin päivän aattokonsertissa esiintyy suomalainen vocal folk hop -yhtye Tuuletar. Tuulettaren musiikissa yhdistyvät suomalainen kansanperinne, globaalit musiikilliset vaikutteet ja urbaani nykymusiikki tuoreella ja ennakkoluulottomalla tavalla. Yhtyeen neljä monitaitoista laulajaa  Venla Ilona Blom, Sini Koskelainen, Johanna Kyykoski ja Piia Säilynoja luovat sointirikkaan musiikillisen maailman, jossa eksoottiset äänenkäyttötavat, iskevät beatbox-rytmit ja vahva yhteissointi leikkivät riehakkaasti keskenään.

Tuuletar on kansainvälisesti menestynyt yhtye, jonka vuonna 2016 Emma-palkittu debyyttialbumi "Tules maas vedes taivaal" on soinut radioissa ympäri maailmaa ja nousi European World Music Charts - ja maailmanlaajuisen Transglobal World Music Charts -listojen kärkikymmenikköön. HBO:n hittisarja "Game of Thrones" osti yhtyeen kappaleen "Alku" 7. tuotantokautensa traileriin ja kyseistä kappaletta voi kuulla myös huippusuositussa australialaisessa wentwoth-rikossarjassa (FOX).

Matelin päivää vietetään Parppeinvaaralla vuosittain ilomantsilaisen, runolaulaja Mateli Kuivalattaren muistoksi. Runolauluperinne inspiroi myös Tuuletarta luomaan uutta musiikkia. Tervetuloa kuulemaan, kuinka Kantelettaren säkeet taipuvat moderniksi musiikiksi! Konsertin aikaan Ravintola Parppeinpirtin kahvila on avoinna.

Konsertti lauantaina 21.7.2018 klo 18
Ravintola Parppeinpirtti
Liput 15 euroa
Lippuvaraukset: parppeinvaara@ilomantsi.fi, puh. 050 3758787

Konsertin järjestää Ilomantsin Museosäätiö ja Ravintola Parppeinpirtti

Lisätietoa:

http://www.parppeinvaara.fi/

http://www.tuuletar.com/