Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

KoiHu Adventures

KoiHulta voit vuokrata mökkejä sekä kanootteja, kajakkeja ja SUP-lautoja Ilomantsissa luonnonkauniissa erämaisissa maisemissa. Täällä voit nauttia hiljaisuudesta Koitajoen varrella eko-mökeillämme linturikkaan Kesonsuon vieressä tai nauttia eri pituisista melontaretkistä Koitajoen ja Koitereen maisemissa.  Nämä maisemat tarjoavat hiljaisuutta, mielenrauhaa sekä mahtavia luontoelämyksiä vaihtelevissa pohjoiskarjalaisissa maisemissa.

Etsitkö uusia melontakokemuksia ystäväporukallesi tai haluatko kokeilla melomista tai SUP-lautailua? Koitajoki on helppo melottava, ei suuria koskia ja suurinkin on helppo ohittaa rannan kautta. Koitajoen ja Koitereen ympäristössä onnistuu helposti niin muutaman tunnin melontraretki kuin vaikkapa 10 päivän luontoretki rauhallisesti meloen, kalastellen ja luonnosta nauttien. Voit valita jonkun valmiista melontapakettivaihtoehdoistamme tai räätälöimme juuri sinulle sopivan paketin.

KoiHu ekomokki.png

KoiHu kanootti.png

Lomaelämysten lisäksi tarjoamme suomalaiseen turpeeseen perustuvia hoitoja. Turvehoito on luonnon oma terveysvaikutteinen hoitomuoto. Keski-Euroopassa ”mutakylpyjä” on tehty jo 200 vuoden ajan. Turvesaunan lisäksi tarjoamme myös kasvo- ja jalkahoitoja.

Turvesauna on erinomainen tapa yllättää ystävät, päivänsankari, polttariporukka tai vaikkapa hääpari. Se on myös mainio ryhmähengen kohottamiskeino esimerkiksi työporukan virkistäytymispäivillä, pikkujouluissa, – tai muuten vain uusi elämys. Kasvo- ja jalkahoito on mukava lisä muiden ohjelmanumeroiden ja tapahtumien ohella.

KoiHu Adventures Oy
Huhuksentie 42
81450 Huhus
+358 400128268
info@koihu.com
https://koihu.com/fi/aktiviteetit/melonta/