Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

Turvallisesti itärajalla Hotelli Rajakartanossa

Laadukkaissa ja rauhallisissa huoneistoissa nukut hyvin ja viihdyt perheen ja ystävien kanssa ympärilläsi joki- ja metsämaisema. Myös lemmikeille on tilaa hotellissamme. Lähiruokaravintolamme tarjoaa puhdasta paikallista ruokaa, myös erikoispalveluja tarvitseville. Talossa on useita tiloja pienten ryhmien yhdessäoloon.


Saunat, puulämmitteinen rantasauna ja savusauna saavat jatkuvasti kiitosta makeista löylyistä ja viehättävästä miljööstä. Päätalossa on lisäksi kaksi sähkölämmitteistä saunaa, joista toinen on sviitissä. Koitajoen rannassa kiemurtelee luontopolku, jota ovat astelleet rajamiehet koirien kanssa, uittojätkät ja kalastajat. Nykyään sen erämainen tunnelma saa kulkijansa unohtamaan arjen ja keskittymään veden ja tuulen synnyttämien äänten kuunteluun. Samalla kuulee itseäänkin. Leivät, karjalanpiirakat ja makeat herkut leivomme juuri jauhetusta luomuviljasta, speltistä ja rukiista.

Tervetuloa itäisen rajaseudun tarinaan ja elämään siinä mukana!möhkön rajakartano_20181009-101_TYM.jpg

Yhteystiedot:

Hotelli Möhkön Rajakartano
Mustakorventie 11, 82980 Möhkö (Ilomantsi)
+358 500 649150

elvi@rajakartano.fi
www.rajakartano.fi
Facebook
Instagram
Twitter

LOGO__SLOGANrajakartanopieni (002).jpg

Talviloma Möhkön Rajakartanossa

Tule viettämään talven lomasi Möhköön!

Lue lisää