Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

Islanninhevostalli Ilomantsissa

Islanninhevostallimme sijaitsee Ilomantsissa hyvien tieyhteyksien päässä keskellä maaseutua, vain 55 km Joensuusta. Tallimme on pihapiirissä, joten vastaanotamme tallille vain ajan varanneita asiakkaita. 

Tallimme on idyllinen maalaistalli, ilman ylimääräistä hälinää. Hevosemme (17kpl) asuvat ympäri vuoden vapaina laumassa metsässä ja kesällä laiduntavat laitumilla, viettäen todellista hevosen elämää. Hevosemme ovat meille paitsi työkavereita myös perheenjäseniä, joten hevosten vaihtuvuus on pientä. Meiltä löytyy mahtavat maastot!

Ratsastustuntien ja maastoretkien lisäksi järjestämme puolipäivävaelluksia luonnonkauniissa ympäristössä, elämysratsastuksia sekä ratsastusleirejä kaikenikäisille. Meillä voit mm. järjestää synttärit ja varata kesällä vaikka hevosten uittoretken. 

Islanninhevosemme ovat hyväluonteisia, rauhallisia, halutessasi vauhdikkaitakin. Sopivia ratsuja niin vasta-alkajille kuin kokeneemmillekin ratsastajille. Perheen pienimpien ratsuksi löytyy kaksi shetlanninponia. Talliympäristössä asuu koiria, kissoja, lampaita ja kanoja. Jätäthän oman koirasi kotiin tai pidät sen autossa kun tulet tallille. Tutustuthan ennen varausta peruutusehtoihin ja tasovaatimuksiin sekä maksuehtoihin.

Tule käymään: Ykshongantie 53 81350 Tokrajärvi
Ota meihin yhteyttä: info@elamysmantsi.fi
puh. 040 507 6623 Meeri

www.elamysmantsi.fi

elämysmantsi.png