Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

Pääskyvuori tarjoaa rinteitä jokaiselle

Kohtuullisen korkeuseron vuoksi Pääskyvuori on rinneprofiililtaan monipuolinen: eri tasoisia rinteitä löytyy vihreästä mustaan. Aloittelijoiden vihreä nappularinne on helppo, 200 metriä pitkä ja siinä on jyrkempikin pätkä. Punainen perherinne on profiililtaan vaihteleva, sininen siirtymärinne tarjoaa pitkän laskun. Toinen mustista rinteistä, snowpark, ulottuu huipulta alas saakka. Toinen musta rinne, tällä kaudella avattu vauhdikas kisarinne, on Pääskyvuoren jyrkin pätkä, jonka veroista ei lähiseudulta löydy.

Vuokraamosta saa lautailu- ja lasketteluvälineitä ja asiantunteva henkilökunta auttaa sopivien välineiden valinnassa. Myös muutama pari lumikenkiä on vuokrattavissa. Aloittelijat saavat laskuopetusta Pääskyn hiihtokoulussa, jossa räätälöidään opetus asiakkaan taitotason ja toiveiden mukaan. Alkeiden lisäksi hiihtokoulu tarjoaa ohjausta myös vauhdikkaampaan laskuun tai vaikkapa parkkilaskuun.

Kun rinteessä alkaa viluttaa, voi kurvata tauolle Pääskyn rinnekahvioon. Makkaranpaistoa ja omien eväiden nauttimista varten löytyy nuotiopaikat rinteiden juurelta ja huipulta. Rinnekeskus tarjoaa ystävällisesti polttopuut.

Alueella riittää myös muuta tekemistä: näköalatorni, hiihtoladut, moottorikelkkareitit ja talvikalastus takaavat myös porukan laskemista harrastamattomille mukavan talvipäivän.

Paikan päällä Pääskyvuoren tunnelman huomaa nopeasti välittömäksi ja rennoksi. Pienen keskuksen vahvuudet löytyvät nopeasti, kun ihmisläheisen asiakaspalvelun jälkeen huomaa kaiken olevan lähellä ja helposti saavutettavissa. Siirtymiin ei kulu aikaa ja perhe tai laskuporukka pysyy helposti kasassa. Samat asiat ovat toistuneet asiakaspalautteissa.

– Jos asiakkaalta hajoaa suksesta side, korjaus menee palvelun piikkiin. Se on pikkujuttu, mutta kun sillä pelastaa asiakkaan päivän, hän tulee uudestaankin, kertoo Pääskyvuoren yrittäjä Perti Valkama. 

Palvelualttius on huomattu. - Eräs asiakas laittoi juuri sähköpostilla kiitokset hyvästä palvelusta ja hyvistä rinteistä, nuoremmat kävijät kehuvat usein kasvokkain. Kun aktiivisimmat kausikorttilaiset ovat joka päivä rinteessä, sekin on semmoinen juttu, joka kertoo että jotain on tehty oikein.

Rinnekeskus on varsin aktiivinen paikka myös tapahtumille. Tulevan kauden tapahtumia ovat mm. Pääsky Open lumilauta/freestyle kisat, yömäki, hiihtoloman avaus jne.


rinteisiin3.jpg

 

Rinnekeskus Pääskyvuori Oy
Pääskyvuorentie 9, 79700 Heinävesi
Puh. 045 609 2790
info@paaskyvuori.fi
www.paaskyvuori.fi

    #pääskyvuori  #pääskyisback

Teksti: Lumipallo.fi/Simo Vunneli, Petri Valkama
Kuvat: Ringa Luostarinen, Rasmus Luostarinen