Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

Köydet irti ja keula kohti jokea tai järveä – Pariksi tunniksi, tai koko päiväksi

Mietitkö, miten tekisit vaikutuksen tärkeisiin yhteistyökumppaneihin, tai mitä näyttäisit kaukaisille vieraille? Pohditko vaihtelua hallituksen kokouspaikaksi, rakennatko virkistyspäivää tai mieleenpainuvaa koulutuspäivää?

Serena Cruises on joensuulainen, laadukkaita päiväristeilyjä järjestävä yritys. Risteilemme Joensuun Jokiasemalta Pielisjoen jokimaisemissa tai Pyhäselän sisävesisaariston kupeessa.

Suunnittelitpa tyylikästä kokousta, juhlaillallista, tyhy- tai tyky-päivää, tarjoamme risteilylle ammattilaisten yhteistyöllä rakennettuja sisältöjä ja ainutlaatuisia puitteita.

M/S Serena on vuonna 2003 Suomessa rakennettu, upeasti viimeistelty risteilyjahti, joka on rekisteröity 45 matkustajalle. Tilavassa salongissamme ruokailee mukavasti 25 henkeä, maiseman lipuessa aivan suurten ikkunoiden takana.

Aluksen turvallisuudesta ja viimeistellystä asiakaspalvelusta vastaa aina vähintään kahden hengen pätevä miehistö. Kippari sekä ravintolahenkilökunta tuntevat paikalliset vedet ja asiakkaiden tarpeet vuosien kokemuksella.

Räätälöimme retket juuri teidän tarpeidenne mukaan. Olipa toiveenanne sitten parin tunnin lounas- tai kahvitteluristeily, viimeistelty illallisristeily tai leppoisa ilta järven selällä – aluksessa saunoen ja Pyhäselän raikkaassa vedessä virkistäytyen. Erilaisille kokouksille tarjoaa aluksen salonki oivat puitteet.

Hinnastomme kahden tunnin risteilylle alkaen vain 800€, matkustajamäärästä riippumatta. »Esite ja hinnasto

Ota yhteyttä jo tänään niin räätälöimme teille oikean paketin!

M/S Serena
Puh. 050 472 7237
info@serenacruises.fi 

www.serenacruises.fi