Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

Melontaretkiä erämaisissa vesistöissä

Ilomantsin erämaiset vesistöt tarjoavat mahtavat mahdollisuudet melontaretkille, niin kokemattomille, kuin kokeneille. Melonta sopii lähes kaikille ja on helppo liikuntamuoto. Se on ympäristöystävällinen, monipuolisesti liikuttava samalla tarjoten elämyksiä ja erilaisen tavan nauttia koskemattoman luonnon rauhasta. Lyhemmistä ja jokireiteistä voi nauttia koko perhe, kun taas pidemmät ja järvireitit tuulisella säällä tarjoavat haastetta kokeneemmille melojille ja seikkailijoille - täydellinen myös kalastuksesta pitäville.

KoiHu Adventures sai syntynsä meidän kolmen sisaruksen ihmetellessä ääneen, että kyllä tästä luonnon monimuotoisesta kauneudesta, kertakaikkisesta hiljaisuudesta ja tilan tunnusta soisi useammankin nauttivan. Koitajoki, Koitere, metsät, vaarat ja suot - tämä luonto rauhoittaa, niin näillä seuduilla edelleen asuvan, kuin kaupunkilaisen, jolle paikka on kuin toinen maailma.
KoiHulaisina tarjoamme iloisella meiningillä eripituisia omatoimisia - ja hyvin tuettuja - melontareittipaketteja ja toki suunnittelemme myös juuri sinulle sopivan, jos ei valmiina löydy. Meiltä saat tarvittaessa kaikki melontaretkeilyyn tarvittavat välineet. Matkalla voit yöpyä Koitajoen varrella sijaitsevassa kodikkaassa ekomökissä ja voit tulla mökkeilemään ja kalastelemaan useammaksikin päiväksi. Illan tullen voit rentoutua savusaunassa turvehoidoista nauttien. Ryhmille tarjoamme mm. turvesauna-hoitoja, melontaretkiä sekä muita liikunnallisia ohjattuja ohjelmia.

KoiHu Adventures Oy
Huhuksentie 42
81450 Huhus
info@koihu.com
+358 405002084
www.koihu.com