Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

Lomaile turvallisesti Pohjois-Karjalassa

päivitetty 23.9.2020

Yksi onnistuneen loman tärkeimpiä elementtejä on turvallisuus. Tässä hetkessä on erityisen tärkeää, että jokainen meistä kantaa vastuunsa omasta ja muiden turvallisuudesta. Ennen matkalle lähtöä kannattaa lukea Työ- ja elinkeinoministeriön ohjeet turvalliseen matkailuun kotimaassa. Myös Valtioneuvoston sivusto antaa ajantasaiset tiedot muuttuvista ohjeistuksista.

Muistathan noudattaa turvavälejä ja huolehtia hyvästä käsihygieniasta. Mikäli koet itsesi sairaaksi, jää kotiin ja matkusta myöhemmin. 

Paikalliset tiedot Pohjois-Karjalan virustilanteesta löydät Siun Soten verkkosivuilta. Tällä hetkellä Pohjois-Karjalassa on voimassa maskisuositus koko maakunnan alueella. Katso ohjeet maskin käyttöön THL:n sivuilta.

Noudata lomaillessasi palveluntuottajien ohjeita, ja kysy rohkeasti lisätietoja. Pakkaa matkalle mukaan käsidesiä ja maskeja, jotta Sinulla on niitä helposti käytettävissä tarpeen tullen. Koronavilkku-sovelluksen avulla pidät itsesi ja muut ajan tasalla mahdollisesta altistumisesta.

Mikäli sairastut lomasi aikana Pohjois-Karjalassa ja sinulla on matkavakuutus, seuraa vakuutusyhtiösi ohjeita. Muussa tapauksessa tutustu Siun Soten toimintaohjeisiin hakeutuessasi terveydenhuollon palveluihin. 

Rentoudu ja nauti lomastasi Pohjois-Karjalassa! Huolehditaan toisistamme ja pidetään yhdessä kotimaanmatkailu turvallisena!

koronaohjeet_visitkarelia.jpg