Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

SAFIIRIN BILEET

PERJANTAINA 2.11. BILEBÄNDI KIMPPAKIVA.
Nyt laitetaan laitetaan lanteet keinumaan ja korkkarit kattoon, kun yökerho Safiirin estraadin valtaa bilebändi Kimppakiva. Luvassa parasta suomalaista bilemusaa huippumeno ja tiukka etukeno!.

Ovet avataan klo 23.00 ja showtime n. klo 00.30. Liput 8€ (sis. narikkamaksun).

Welcome to the party!

_________________________________

RAP- ARTISTI JUJU 10.11.

Kantaa-ottavista lauluistaan tunnettu artisti Juju sulauttaa monta musiikkigenreä yhteen, laulun ja räpin keinoilla. Tämä neljä täyspitkää studioalbumia, yhden kultalevyn ja pari platinasinkkua tehtailleen Spotify Spotlight -artistin kappaleita on toistettu suoratoistopalveluissa kymmeniä miljoonia kertoja. Juju on ollut myös ehdolla vuoden rapartistiksi Emma-gaalassa. Juju esiintyy duona yhdessä multi-instrumentalisti Major D:n aka David Kötelekin (Poor man dub sound) kanssa. Poppia, reggaeta, räppiä ja elektronista tanssimusaa maustettuna sähkökitaralla ja djembellä!

Ovet avataan klo 23.00 show time n. klo 00.30.

Liput 10€ (sis. narikkamaksun)

_________________________________

ROUTARAJA 7.12 . 

Yökerho Safiirin estraadin valtaa Joulukuussa 7.12 Routaraja luvassa pikkukaupunkirokkia suurella sydämmellä. Ovet avataan klo 23.00 ja show time n. klo 00.30. 
Liput 8€ (sis. narikkamaksun)

Rock´n Roll Never Dies


Nurmeshovi
Puh. 013 256 2600
info@nurmeshovi.com
www.nurmeshovi.com

IMG_4292.jpg

Juju&Jones nurmeshovi FB kansikuva.png