Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

On aika hyvästellä kesä ja toivottaa syksy lämpimästi tervetulleeksi!

Ne ovat täällä taas! Potakkajuhlat ja Potakkajuhlat by night palaavat Nurmekseen 31.8.2018! Potakkajuhlat ovat pitkä perinne Nurmeksen tapahtumahistoriassa, jonka juuret ulottuvat aina 1800-luvun lopulle. Odotetun, immeisiä kokoavan syystapahtuman perinteen jatkajana toimivat Nurmeksen Yrittäjät ry yhteistyökumppaneineen.

Nurmeslaiset Potakkajuhlat pidetään perinteiseen tapaan Kauppatorilla, mutta tämän lisäksi iloista karjalaista menoa on mahdollista jatkaa myös iltatapahtumana kello 9.00–24.00 ja vaikka koko yön – Potakajuhlat by Night – koko Nurmeksen alueella, niin keskustassa kuin Porokylässäkin.

Osa yrityksistä on auki myöhäisiltaan, jotkut jopa aina aamuun saakka. Ilta-aukioloaikojen tarkoituksena on tuoda selkeämmin selville, mitä palveluita, koulutuksen, yritysten ja harrastusten tarjontaa Nurmeksesta löytyy, ja kokea kyseistä tarjontaa myös ”epätavalliseen aikaan”.

Potakkajuhlien aikaan juhlitaan sananvarsinaisessa merkityksessä potakkaa, perunaa, sadonkorjuuta, syksyn alkamista, yritys- ja harrastustoimintaa ja nurmeslaisuutta monessa eri muodossa. Valtakunnallista yrittäjän päivää (joka on 5.9.) sekä työllisyysviikkoa vietetään saman juhlan alla.

 

Ei automaattista vaihtoehtoista tekstiä saatavilla.