Pikkujoulut Uittotuvalla

Perjantaina 17.11.

Ohjelmassa Maarianvaaran ohjelmapajan tuotanto ”Humut kylässä” , jossa tangokuningas Erkki Räsäsen, harmonikkataiteilija Mika Tarkkosen ja iltamaisäntä Waikko Joen rillumarei-henkinen viihdemäjäys potkaisee tunnelman kattoon saakka! ”Humut kylässä” -trio marssii paikalle reppu täynnä tarinoita. Tämä tehokolmikko osaa kuljetella tilannetta tunnelmasta toiseen, vallattomasta naurunremakasta aina yleviin suomalaisuuden tuntoihin asti.

humut_01_pienempi-300x199.jpg

 

Tiistaina, itsenäisyyspäivän aattona 5.12.

Lavalle astelee Pauliina Hukkasen esittämänä Avomielinen Anneli -show, joka ei jätä ketään kylmäksi! Annelia eivät pikkusielujen mielipiteet liikuta ja jos ei elämän suurin rakkaus kestä, aina löytyy uusi. Ja aina voi lohduttautua sillä, että muut eivät osaa pukeutua. Muilla naisilla on yleensä väärä mies. Jossain Annelia odottaa se oikea mies. Ja oikeat laihdutusohjeet, jotka eivät rajoita syömistä ja juomista. Ja oikea yleisö, joka ymmärtää, miten ihana Anneli on.

Lauantaina 9.12. 

Pikkujoulu-illassa viihdyttää Drag-artisti Linnea von Kattendam, joka on yksi Suomen palkituimmista drag-artisteista. Kaupungin Paras Kabaree on riemuntäyteinen juhlashow, joka tempaisee yleisön antaumuksella mukaansa suomalaisen drag shown pyörteisiin! Show’ssa nähdään vaikuttavia musiikkinumeroita, vaihtuvia asuja, terävää stand up -komiikkaa ja hauskoja näköisimitaatioita koti- ja ulkomaan tähdistä. Ketkä saavat tänään hetkensä parrasvaloissa? Mitä ilmiöitä tänään ruoditaan? Kuka joutuu aplodeistaan tukiopetukseen? Kaupungin Paras Kabaree juhlistaa vuonna 2017 jo 8 vuotista taivaltaan! Hahmon takaa löytyy teatterialan ammattilainen, drag-artisti ja tuottaja Ville Kekäläinen. Villen oivaltava komiikka, tarkkaan hiotut hahmot ja aito läsnäolo ovat valloittaneet yleisöjä niin yritysten juhlissa kuin teatteriravintoloiden estradeilla. Pistä siis menokengät jalkaan, ennakkoluulot romukoppaan ja vietä nauruntäyteinen ilta Linnea von Kattendamin kanssa. 

Kaikki Illat aloitetaan jouluherkkuja notkuvalla buffalla klo 18 alkaen ja ohjelman jälkeen on vielä mahdollista tanssia ja laulaa Dj -Teamin karaokeisännän johdolla. 

Illalliskortti on 55 eur/hlö ja sisältää ruokailun ja ohjelman. 


Varaukset:

VisitKarelia Sales Oy, sales@visitkarelia.fi p. 0207 434 660