Möhkön ruukin joulutapahtuma

Tapahtuma kaikenikäisille tontuille!

Möhkön ruukin joulutapahtuma on tapahtuma kaikenikäisille tontuille! Joulun sinisessä hämärässä vilahtelevat tonttulakit, islanninhevoset kuljettavat vieraita Pietarsaaren satumetsään ja Pytingin salista vilkkuvat joulukuusen valot. Ruukin joulutapahtuma kutsuu hengähtämään hetkeksi ennen joulun kiireitä ja olemaan hetken vain yhdessä.

Jouluinen ohjelmamme kutsuu aistimaan välähdyksen entisaikojen joulua Pytingin joulusaliin, jossa Saloheimojen perhe on rauhoittunut joulun viettoon. Joulumyyjäisistä ja ruukinpuodista voi ostaa joko jouluherkkuja tai täytettä pukinkonttiin. 

Tapahtuman ohjelmaflyer:

Joulutolppa 2017.pdf

Joulutapahtumamme arpajaisissa jokainen arpa voittaa ja lapsia houkutellaan etsimään Pytinkiin ja ruukinpuistoon kadonneita tonttuja.Pytingin pihalle pystytetystä kodasta myydään jouluisen lämmintä juomaa ja ruokaa; mutta mihin on kadonnutkaan joulupukki, onko kukaan nähnyt? Jos viluttaa, niin viimeistään tonttujumpassa saa varpaansa ja mielensä lämpimäksi!

Jouluvaellukselle lähdetään Pietarsaaren talviselle Lemmenpolulle. Jouluvaelluksella katsellaan ja kuunnellaan talvista luontoa, jätetään pieniä kauralyhteitä linnuille ja mitä löydetäänkään? Jouluvaelluksen päätteeksi palataan Pytingin saliin lämpimälle glögille kuuntelemaan joulusatua ja laulamaan joululauluja. Tapahtuman järjestää Möhkön Matkailuyhdistys ry

Lisätietoja:

www.mohko.net