158 hehtaaria mahdollisuuksia

Vuosikymmenet varuskuntana tunnettu Kontioranta on herännyt uuteen eloon. Höytiäisen upeisiin rantamaisemiin kasvaa Pohjois-Karjalan johtava vapaa-ajankeskus, joka vetää puoleensa hyvinvointimatkailijoita, luonnossa liikkujia sekä aktiiviurhelijoita yli valtakunnanrajojen. Alueen vahvuuksia ovat sen puhdas luonto, monipuoliset ulkoilumaastot sekä edessä avautuva huikaisevan kaunis Höytiäisen vesistö.

Kontiorannan vapaa-ajan keskittymä on koonnut yhteen Pohjois-Karjalan parhaimpia matkailu- ja ohjelmapalveluita. Kontiorannassa pääset esimerkiksi SUP-lautailemaan Höytiäisellä, golfaamaan täysimittaisella viheriöllä tai heittäytymään mukaan paintball-peliin.

Voit valita ryhmällesi monipuolisesta valikoimasta esimerkiksi TYHY-päivään elämyspedagogisia tiimitehtäviä, kaupunkiseikkailua tai harjoitella kirveenheittoa ja jousiammuntaa. Alueella sijaitseva MM-kisojakin isännöivä ampumahiihtostadion tarjoaa ampumahiihtoaktiviteetteja ympäri vuoden. Voit tulla myös viettämään mukavaa kokouspäivää järvenrantamaisemiin. Meidän kauttamme saat kaikki tarvittavat palvelut valmiiksi paketoituna!

Lisätiedot, varaukset ja kyselyt: VisitKarelia Sales, puh. 0207 434 660, sales@visitkarelia.fi

www.kontioranta.fi

Invalid data